Momente sfâșietoare pentru Oana Roman. A pierdut o persoană extrem de dragă. ”Un om extraordinar”

Momente delicate pentru Oana Roman. Vedeta a aflat cu mare tristețe de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai buni oameni pe care i-a cunoscut vreodată. Chiar ea a fost cea care a dat vestea tristă.

27 mart. 2022, 14:44

O tragedie cumplită a avut loc, sâmbătă, în județul Prahova. Un avion privat de acrobație s-a prăbușit în comuna Târgșoru Vechi. În avion se afla doar pilotul, care a murit pe loc.

Vestea tragicului accident a șocat-o pe Oana Roman, care îl cunoștea foarte bine pe Dan Ștefănescu, pilotul care și-a pierdut viața. Cei doi au fost colegi, în urmă cu câțiva ani, și au avut o relație extrem de frumoasă. Îndrăgita vedetă a primit vestea trecerii în neființă a fostului ei coleg cu mare durere.

De altfel, Oana Roman a și postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care are doar cuvinte de laudă la adresa pilotului decedat.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, căpitane! Un pilot excepțional, cu care am colaborat exemplar cât am lucrat la Blue Air. Un om extraordinar, un coleg bun și o mare pierdere pentru aviația română. Rip, Dan Ștefănescu”, este mesajul transmis de Oana Roman.

Cine este pilotul care și-a pierdut viața în tragicul accident din Prahova

Dan Ștefănescu, pilotul care a decedat, sâmbătă, după ce s-a prăbuşit cu avionul la Strejnicu, în județul Prahova, este foarte cunoscut în domeniul aviației de acrobație din România.

Acesta era membru al grupului Iacării Acrobaţi. Bărbatul de 55 de ani pilota un avion privat de acrobaţie care s-a prăbuşit pe un câmp în apropierea aerodromului.

Pilotul făcea acrobații, era un zbor de antrenament și din primele informații motorul a cedat. În avionul prăbușit se afla doar pilotul, potrivit ISU Prahova.