Momente ŞOCANTE în studioul unei televiziuni de sport. Un analist a făcut infarct în direct VIDEO

Clipele teribile în studioul unei televiziuni din Emiratele Arabe Unite: unul dintre analiştii aflaţi în platou, invitat să comenteze rezultatele unui meci de fotbal, a fost atât de emoționat de victoria echipei EAU împotriva Australiei încât i s-a făcut rău.

28 ian. 2019, 06:38
Momente ŞOCANTE în studioul unei televiziuni de sport. Un analist a făcut infarct în direct VIDEO

La un moment dat, acesta s-a oprit din vorbit şi şi-a pus capul pe masă. Ceilalți invitaţi au continuat să vorbească despre meci până când colegul lor a căzut, pur şi simplu, de pe scaun!

Emisiunea s-a întrerupt, iar analistul a fost transportat la spital, acolo unde s-a aflat că a suferit un atac de cord. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață.

Imagini cutremurătoare! Un celebru prezentator TV a făcut infarct în direct VIDEO

Emiratele Arabe Unite au învins suprinzător cu 1-0 Australia în sferturile de finală ale Cupei Asiei, competiție pe care o și organizează. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ali Ahmed Mabkhout la mijlocul reprizei secunde, iar elevii italianului Alberto Zaccheroni s-au calificat în semifinalele competiției, acolo unde vor întâlni, marți, de la ora 16:00, selecționata Qatarului, care a trecut de o altă favorită la trofeu, Coreea de Sud.