Momente şocante pentru Nigel Farage. Liderul Partidului Brexit a fost împroşcat cu zeamă de cocos

Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, a fost împroşcat cu zeamă de nucă de cocos de către un bărbat, în timp ce participa la un miting, în Newcastle.

20 mai 2019, 16:00
Momente şocante pentru Nigel Farage. Liderul Partidului Brexit a fost împroşcat cu zeamă de cocos

Marşul de campanie condus de liderul Paridului Brexit, Nigel Farage, a denaturat într-un atac cu milkshakes cu zeamă de nucă de cocos asupra politicianului, provocând haos şi imagini hilare cu Faraj stropit din cap până în picioare de către un bărbat care l-a împroşcat pe neaşteptate cu lichidul albicios. 

În urma acestui incident, Farage era vizibil agitat din cauza unei breşe de securitate. Bărbatul care l-a împroşcat pe Farage, de sus până jos, cu sucul albicios a fost ridicat imediat de către poliţiştii locali. În plus, mai multe persoane decente nu s-au putut abţine să nu râdă când l-au văzut pe politicianul Brexit mânjit cu sucul albicios pe costumul elegant pe care îl purta, făcându-i astfel campania electorală imposibilă, potrivit express.co.uk.

Citeşte şi Partidul Laburist din Marea Britanie va vota împotriva Brexitului

Liderul Partidului Brexit a vizitat Newcastle înaintea alegerilor europene de joi.

Farage era încercuit de un cordon de securitate, dar în ciuda acestui fapt, un bărbat participant la miting a reuşit să păcălească garzile de securitate şi să îi arunce în faţă băutura de cocos chiar în apropierea Monumentului Grey din centrul oraşului.