Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele: „Vă mulţumesc pentru dragostea necondiţionată”

Roxana Hulpe traversează o perioadă foarte grea şi a ținut să vorbească despre durerea ei și să posteze un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Vedeta și-a pierdut bunica, la câteva luni după moartea bunicului ei.

31 oct. 2023, 13:35
Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele: „Vă mulţumesc pentru dragostea necondiţionată”
Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV trece prin momente grele: "Vă mulţumesc pentru dragostea necondiţionată"

Momente teribile pentru Roxana Hulpe. Prezentatoarea de la Pro TV a transmis o veste tristă pe rețelele de socializare, iar toți apropiații și telespectatorii care o văd pe micile ecrane, au ținut să-i fie alături. Nici nu-și revenise bine din șoc și tristețe după moartea bunicului ei, căci moderatoarea s-a lovit de o altă nenorocire: a rămas şi fără bunică!

„Am fost copil atât timp cât mâinile bunicilor m-au mângâiat ori de câte ori am cerut sau nici măcar n-am știut că vreau. Am fost copil până când știam că sun la Copru, chiar și-n momentele grele, iar bunica avea o vorbă bună. Am fost copil până azi când s-a dus și ea, așa, să ne învețe încă o lecție mare: oamenii care trăiesc o viață împreună și se prețuiesc atât de tare nu pot unul fără altul. În primăvară bunicul a lăsat cel mai mare gol, bunica n-a mai vrut și n-a mai putut, a ales să-i fie aproape bunicului în împărăția lui Dumnezeu. Când n-au mai avut putere să ne fie tot, au ales să ne vegheze tot împreună, amândoi, cum au făcut-o mereu. Așa sunt oamenii mari. Vă mulțumesc și pentru această lecție mare despre împreună și dragostea necondiționată! Dumnezeu să vă primească sufletele în lumina Lui! Cu dragoste, nepoțica voastră!”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram.

Citeşte şi: Andreea Esca, înlocuită oficial şi definitiv. Cine îi ia locul vedetei de la Pro TV, este o prezentatoare la fel de celebră!

„Ne-ai rupt cu postarea asta. Ești binecuvântată că faci parte dintr-o familie așa frumoasă! Nu toți avem norocul ăsta, cât despre ea, să te bucuri că i-ai fost nepoată și Dumnezeu să o odihnească!”, „Dumnezeu s-o odihnească în Lumină! Condoleanțe, Rox!”, „Ce frumoasă ești! Superbă! Cea mai frumoasă! Faci parte din elita celor mai frumoase femei din lume!”, sunt unele din mesajele primite de Roxana Hulpe.