Momentul care l-ar zgudui pe Gigi Becali: „Va fi foarte greu pentru el”. Ce riscă patronul lui FCSB

FCSB a trecut de Mlada Boleslav cu Vergil Andronache antrenor şi la fel abordează şi "dubla" cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League. O alegere foarte riscantă, consideră specialiştii din fotbalul românesc.

20 aug. 2019, 13:57
Momentul care l-ar zgudui pe Gigi Becali: „Va fi foarte greu pentru el”. Ce riscă patronul lui FCSB

Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali riscă să intre într-un moment foarte delicat în istoria sa la FCSB. Fostul mare mijlocaş al celor de la Benfica Lisabona este de părere că ratarea calificării în grupele Europa League ar fi o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-ar schimba şi atitudinea pe care o are în prezent.

Gigi Becali a anunţat numele ANTRENORULUI. Cine va sta pe banca lui FCSB la meciul cu Victoria Guimaraes din Europa League

„Cred că dacă nu se califică cu Guimaraes, va fi un moment foarte greu şi pentru el. Cred că momentul acela îl va schimba, deşi e foarte greu ca el să se schimbe. Dacă pierzi calificarea cu Guimaraes şi eşti şi în situaţia asta, ţi-e greu să crezi în continuare că doar tu eşti ăla cel mai bun şi ceilalţi nu ştiu nimic”, a declarat Basarab Panduru.