Momentul FANTASTIC în care un ÎNGER salvează un bărbat de la MOARTE sigură

Un videoclip care a fost prezentat de o televiziune chineză înfăţişează momentul în care un înger misterios apare de nicăieri în faţa unui bărbat care mergea pe bicicletă şi care urma să fie lovit de o maşină. Imaginile uluitoare au avut milioane de vizualizări.

24 iul. 2014, 20:19
Momentul FANTASTIC în care un ÎNGER salvează un bărbat de la MOARTE sigură

Bărbatul trecea cu bicicleta printr-o intersecţie, la primele ore ale dimineţii, când nu se luminase de-a binelea, când un camion se îndrepta în viteză spre el, din partea stângă. 

Dar, cu o fracţiune de secundă înainte ca bărbatul de pe bicicletă să fie lovit de camion, acesta dispare pur şi simplu şi reapare teafăr şi nevătămat. În imagini se mai vede cum un înger apare în calea biciclistului şi îl împinge de partea cealaltă a drumului, din calea camionului. Apoi se vede cum şoferul camionului coboară năucit din camion şi nu-l vede pe biciclist, iar îngerul se vede îndepărtându-se.

Imaginile par să fi fost capturate de o cameră de supraveghere stradală, deşi în informaţiile de presă nu s-a precizat de unde au provenit, dar mulţi dintre cei care au urmărit înregistrarea au comentat pe reţeaua de socializare Facebook că a fost un ajutor divin pe care biciclistul l-ar fi primit de la o divinitate. 

Citeşte şi Localnicii dintr-un sat gorjean, ocrotiţi de DIVINITATE. Trei cruci îi feresc de inundaţii şi grindină VIDEO

Unii dintre vizitatorii site-ului televiziunii au simţit nevoia să îşi împărtăşească, pe reţelele de socializare, experienţele lor personale, asemănătoare cu cea a biciclistului, susţinând cu tărie că există îngeri păzitori. „Mie mi se pare că este adevărat (ceea ce i s-a întâmplat biciclistului, n.r.) şi nu văd ce-ar fi rău dacă oamenii ar crede în îngeri şi miracole?”, a comentat online un vizitator.

Scepticii au spus că imaginile prezentate ar fi o parte dintr-o campanie de marketing din 2012 pentru un joc de computer numit „Dragon Totem Girl”, în care apare un cap de dragon, ca logo, cap ce s-ar fi văzut şi în imagine după ce camionul trecuse. Personajul principal din jocul pe computer este un erou care îşi foloseşte puterile supranaturale pentru a salva vieţile oamenilor.