Momentul în care a fost lovită Cristina Joia, surprins de camere VIDEO

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia. Judecătorii reanalizează toate probele din dosarul designerului Cristina Joia. Aceștia au la dispoziție incluvis imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

16 nov. 2020, 09:57
Momentul în care a fost lovită Cristina Joia, surprins de camere VIDEO

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia. Imaginile video au fost făcute publice. Un minut și 30 de secunde, atât durează scena plină de violență, care a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului din București.

Cristina Joia se afla în zona raionului de fructe și legume, la scurte vreme după ce i-a atras atenția agresoarei că a parcat neregulamentar şi că a blocat, practic, accesul în parcare.

Citește și: Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost identificată şi prinsă de poliţişti. Ce pedeapsă riscă FOTO

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeaşi zonă a magazinului, face trei paşi, şi o atacă pe Cristina Joia. O singură lovitură a doborat-o pe Cristina Joia la pământ.

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia. După doar cinci secunde, atacatoarea a ieșit din magazin și a dispărut. Designerul a început să sângereze abundent, însă o femeie care a trecut pe lângă ea, a privit-o și și-a continuat drumul.

 

Ulterior, un bărbat i-a adus mai multe șervețele pentru a-și șterge fața plină de sânge. În momentul în care au ajuns echipajele medicale și poliția, Cristina Joia a primit  îngrijiri, iar apoi a fost transportată la spital, unde a fost operată.

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia şi-a schimbat declaraţia după audieri şi a recunoscut că a minţit

Ștefania Andrei a fost arestată preventiv şi trimisă în centrul de reţinere al poliţiei. Suspecta din acest caz a contestat decizia judecătoriei sectorului 4. Mai mult decât atât, acestă a cerut să fie cercetată pentru loviri și alte violențe în stare de libertate.

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia. Designul a ajuns în stare gravă la spital

Realizatoarea a fost transportată aproape leşinată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii au băgat-o de urgenţă în operaţie, a povestit pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ovidiu Oanţă.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile” , a declarat designerul la acel moment.