Momentul în care este doborât un avion rusesc, în Lugansk. Ucrainenii spun că este al şaptelea aparat distrus joi

Forțele armate ucrainene susţin că au doborât al șaptelea avion rusesc, acest aparat de vânătoare s-a prăbușindu-se în regiunea Lugansk.

24 feb. 2022, 14:32
Momentul în care este doborât un avion rusesc, în Lugansk. Ucrainenii spun că este al şaptelea aparat distrus joi

Informația a fost confirmată oficial de sediul Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, care a spus că a șaptea aeronavă militară rusă a fost doborâtă în Lugansk. Imaginile prăbuşirii au fost surprinse de cu telefonul mobil de un martor ocular și au fost publicate pe internet. Avionul a fost doborât de artileria antiaerienă a Ucrainei.

Clipul a fost publicat de un ofițer al Forțelor Armate ale Ucrainei, Anatoli Ştefan, pe pagina sa de Twitter. „Forțele armate ale Ucrainei au distrus un alt luptător al armatei ruse”, a scris acesta.

Citeşte şi Agenţia rusă de stat TASS: Armata ucraineană a atacat nave civile rusești. Sunt mai mulţi răniţi

Informația a fost confirmată oficial  de sediul Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, care au declarat că a șaptea aeronavă militară rusă a fost doborâtă. „Forțele comune tocmai au doborât o altă aeronavă a Forțelor Aerospațiale Ruse în regiunea Lugansk. Acesta este al șaptelea avion al invadatorilor doborât astăzi de unitățile de apărare aeriană ucraineană. Invadatorii continuă să sufere pierderi„, se arată în mesaj.

Citeşte şi Primele imagini cu soldaţii ruşi luaţi prizonieri de ucraineni. Militarii au fost capturaţi după doborârea unui elicopter