Anamaria Prodan susţine că Reghe ar fi intrat cu forţa în casa ei şi ar fi ameninţat-o: „Că o să mi se întâmple nişte nenorociri cumplite, că mă bagă în portbagaj, că mă omoară”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, vineri seară, la Poliția Snagov, după o altercaţie care va rămâne în istorie. Şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă, după care au dat declaraţii aproape patru ore la Poliţie.

24 sept. 2022, 17:41
Anamaria Prodan susţine că Reghe ar fi intrat cu forţa în casa ei şi ar fi ameninţat-o: „Că o să mi se întâmple nişte nenorociri cumplite, că mă bagă în portbagaj, că mă omoară”

Impresara Anamaria Prodan susţine că fostul ei soţ ar fi intrat cu forţa în vila din Snagov, ar fi ameninţat-o, apoi i-ar fi agresat chiar şi pe finii lor, care stau gard in gard cu ea. Anamaria spune, de asemenea, că nu avea cum să nu riposteze şi să-l lovească în condiţiile în care Reghe ar fi ridicat mâna la ea, ar fi târât-o şi ar fi doborât-o la pământ.

Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf

Imi pare rau de toti oamenii care sunt bagati in acest scandal care nu este al lor. De copilul meu, de imaginea noastra, de munca mea, de absolut tot ce a putut sa distruga acest „barbat” numit Reghecampf. Nu poti sa vii acasa, sa te apuci sa dai, sa bati finii, sa intri cu forta, sa rupi usile la masina la fini, sa-i ameninti, abia te-am scos din niste nenorociri cand ai amenintat cu moartea pe domnisoara care iti cunoaste amanta si care iti stie tot trecutul si care a stat cu ea in casa si care ti-a povestit de unde vine amanta si ce a facut, cu ce s-a ocupat.

Ai amenintat-o si este inregistrarea pe net unde o ameninti ca o tai, ca-i scoti amintirile din cap cu clestele. Este mult prea mult ce se intampla! Reghecampf a pierdut controlul! Am mai tacut, am mai inghitit, am mai facut glume, am mai facut o plangere, dar nu se poate.

Citeste si Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului adresate iubitei lui Reghe. Impresara, mai dezlănţuită ca niciodată. Înregistrare audio

Nu putem sa stam sa fim luati la bataie, nu pot sa accept de fiecare data soferul lui Reghe sa vina in casa sa-mi puna microfoane sub pat. Tac, il iert pe sofer, pe toata lumea, merg mai departe. Pai o sa ajungem sa intre in casa peste toata lumea sa ne omoare. Si pe urma toata lumea sa zica „Vai de mine, uite ce baiat bun era Reghecampf”. Vreau sa se termine!

Sa vina sa divortam, sa-mi acorde divortul si pe urma sa dispara oriunde vede cu ochii! Vi se pare normal ca 2 ani sa-si vada copilul de 2-3 ori si atunci obligat, sa vina dupa nu stiu cate luni acasa, a fost plecat in strainatate, nu a venit o data la copil cu o ciocolata, sa-l intrebe: „Ce faci, tati? Hai ca te scoate tati undeva sa mancam, hai sa ne plimbam, hai cu tati la antrenament.”

Pai ieri, in loc sa bea cu fostii prieteni, trebuia sa vina acasa. Asa face un tata si un barbat adevarat caruia ii pasa de fosta familie, care are respect fata de mama copilului. Nu ai cum sa vii acasa, sa-ti ameninti copilul, sa injuri, sa faci circuri, sa intri in casa cu forta, sa bati finii care sunt in masina la poarta, nu ai cum!

Nu ai cum sa ridici tu mana la mine, sa ma tarasti tu pe mine, sa ma trantesti la pamant. Pai eu ce era sa fac? Toata lumea „Vai, saracul Reghecampf e tumefiat.” Dar ce trebuia sa fac? Sa stau sa ma bata Reghecampf sa fie Romania multumita? De acum incolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare in parte. Daca vor sa ma bage in puscarie, daca au dovezi, atunci asta e, ma duc la puscarie… Daca au dovezi sa ma bage pe mine la puscarie…„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net

Reghecampf a ajuns la sediul Poliţiei Snagov vineri, la ora 19:36. Două minute mai târziu, la 19.38, a ajuns și Anamaria, aceasta ”în prealabil apelând și numărul de urgență 112”. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, dar mai mult decât atât, cei doi au continuat scandalul și la sediul poliției.

Cei doi soți s-au ales cu ordine de protecție din partea polițiștilor după ce au fost audiați în birouri diferite.

Citeste si Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului adresate iubitei lui Reghe. Impresara, mai dezlănţuită ca niciodată. Înregistrare audio