Gestul extrem al unui jurnalist nervos VIDEO

Un reporter din Pakistan a recurs la un gest extrem după ce un copil a încercat să apară la televizor. Chiar dacă l-a lăsat să treacă prin cadru, în momentul în care băiatul s-a întors, bărbatul a recurs la o metodă violentă de îndepărtare a minorului, lovindu-l cu palma.

22 apr. 2013, 12:30
Gestul extrem al unui jurnalist nervos VIDEO

Cu toate că reportajul era în direct, bărbatul a recurs la un gest extrem, lovindu-l pe copil cu o palma, acesta ieşind forţat din cadru, potrivit filmului postat pe site-ul Youtube.

Citeşte şi O capră nervoasă îi vine de hac unei reporteriţe, în timpul unei emisiuni VIDEO

Imaginea a devenit în scurt timp viral, fiind vizionată de zeci de mii de oameni. Printre utilizatori părerile sunt împărţite, în timp ce multe persoane consideră gestul amuzant, există şi oameni care consideră că reacţia jurnalistului este exagerată, chiar şi pentru o ţară precum Pakistan, unde astfel de practici sunt frecvente, după ce un alt reporter a fost surprins la începutul anului în timp ce lovea un copil cu un microfon. 

Citeşte şi Viaţa de reporter e un IAD. Vezi VIDEO cu păţaniile unor jurnalişti de teren

Reporterul părea extrem de nervos şi nu a rezistat tentaţiei de a-l pedepsi pe copil, recurgând la violenţă în momentul în care băiatul a avut curajul să treacă prin cadru şi apoi să se întoarcă.

Citeşte şi Cum să NU iei un interviu: Ce se întâmplă cu un reporter pe zăpadă VIDEO