Momentul miraculos în care un șofer sfidează moartea, înainte ca mașina pe care o conducea să explodeze VIDEO

Un șofer din Marea Britanie a sărit din mașina pe care conducea cu doar câteva secunde înainte ca autovehiculul să izbucnească în flăcări.

08 sept. 2021, 16:36
Momentul miraculos în care un șofer sfidează moartea, înainte ca mașina pe care o conducea să explodeze VIDEO

Un șofer din Marea Britanie a sfidat moartea pe o autostradă aglomerată, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un tir, apoi autovehiculul s-a rostogolit de câteva ori înainte să izbucnească în flăcări.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, pe nume Jack Harkins, a sărit din Range Rover-ul accidentat în ultima clipă, înainte ca mașina să explodeze. Imaginile, surprinse de camerele de luat vederi, amplasate lângă autostrada unde a avut loc incidentul, arată fix momentul impactului.

Mașina a fost azvârlită pe autostrada aglomerată, iar mașina s-a rostogolit de mai multe ori înainte să izbucnească în flăcări.

Bărbatul a declarat că ceea ce l-a salvat a fost panoul de vânt care s-a spart, fapt ce i-a permis să se târască din mașina dezafectată.

În urma groaznicului accident, Domnul Harkins a suferit o rană urâtă la cap, iar câinele său de companie numit Bird este dat dispărut.

În imagini britanicul este văzut aruncându-se din mașină și alergând de-a lungul benzilor legate de oraș către străzile din jur.

Martorii șocați sunt văzuți fugind în ajutorul dlui Harkins, iar unul dintre martori îl descrie pe șofer ca fiind „treibil de afectat”.

Tânărul de 34 de ani a fost dus la spitalul Lyell McEwin, unde i-a fost îngrijită rana. Șoferul camionului nu a fost rănit, relatează Daily Mail.

Domnul Harkins a dezvăluit că în dimineața teribilului accident o vizitase pe mama sa pentru că era ziua ei.

Ea a spus că vestea prăbușirii aproape fatale a fiului ei a făcut-o să se simtă „ copleșită de durere”.

Șoferul a emis un apel către orice rezident care poate ajuta la localizarea iubitului său câine Bird, care este încă dispărut.


loading...