MOMENTUL INCREDIBIL în care o femeie este lovită de fulger VIDEO

Două americance, mamă şi fiică, au vrut neapărat să fotografieze fulgerele din timpul unei furtuni. Cele două au ieşit afară cu aparatele de fotografiat, moment în care femeia mai în vârstă a fost lovită de un fulger.

23 aug. 2014, 15:12
MOMENTUL INCREDIBIL în care o femeie este lovită de fulger VIDEO

Cele două femei din Idaho, SUA, au profitat de furtuna care s-a abătut într-o seară asupra localităţii lor pentru a face nişte fotografii cu natura dezlănţuită. La un moment dat, femeia mai în vârstă a fost lovită de un fulger. Toată scena a fost filmată de fiica sa.

„Filmam furtuna de afară când, la un moment dat, totul în jur s-a luminat puternic şi s-a auzit un sunet ca şi când cineva ar fi tras cu o armă de foc. Am ţipat, telefonul mi-a zburat din mână şi nu-mi dădeam seama ce se întâmplase. Am stat puţin şi m-am gândit şi mi-am dat seama că am fost lovită de fulger, aşa că am luat-o pe fiica mea şi am plecat spre casă mâncând pământul„, a declarat Stephanie Rey.

După ce a supravieţuit unui asemenea moment, femeia se simte extrem de norocoasă şi se bucură că poate să povestească experienţa prin care a trecut.

CITEŞTE ŞI: Furtună apocaliptică: 5000 de fulgere într-o singură noapte