Momentul serii la dezbaterea lui Iohannis: De ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode?

Publicat: Marţi, 19 Noiembrie 2019 21:16 // Actualizat: Marţi, 19 Noiembrie 2019 21:46 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis a jonglat cu înrebările comode de la jurnalişti până la finalul dezbaterii, când un student din public l-a pus în dificultate pe preşedinte. 

La finalul dezbaterii de la Biblioteca Centrală Universitară, de marţi seara, preşedintele Klaus Iohannis, care a fost şi moderatorul evenimentului, a decis să ia câteva întrebări din sală. Iniţiativa s-a dovedit a fi una neinspirată pentru preşedinte, care a avut parte poate de singura întrebare incomodă.

"Aş dori să vă întreb de ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode. Subiectele sunt ştiute: problema caselor, problema conferinţelor de presă pe care nu le-aţi ţinut de-a lungul mandatului. De ce nu aţi invitat şi nişte jurnalişti care să vă pună în dificultate?", a întrebat un spectator. "Eu cred că au fost întrebări de substanţă", a răspuns Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai  fost întrebat de unul dintre studenţii prezenţi la dezbatere dacă va mai activa politic, în cazul în care va pierde alegerile.

"Veţi mai activa politic, în cazul în care nu veţi fi reales ca preşedinte al României?", a întrebat studentul. Klaus Iohannis a răspuns scurt, fără a oferi şi alte detalii. "Da", a spus preşedintele.

Şeful statului i-a spus unei studente care l-a întrebat dacă ar trebui tinerii să rămână afară că ”merită să rămâneţi în ţară”, dar că e ”binevenit şi un stagiu afară”.

Iohannis spune că ar fi putut să plece, dar a decis să rămână. ”Eu nu sunt întâmplător aici în România, este o decizie conştientă şi îmi pare bine că am decis să rămân. Mi se pare că este important ca în România să ajungem în punctul n care tinerii care îşi termină studiile să îşi dorească să vină înapoi”, a mai spus Iohannis.

Primului ministru Ludovic Orban, prezent în sală, i s-a înmânat microfonul de către Radu Tudor şi a fost rugat să pună o întrebare incomodă. Orban l-a întrebat cât crede că va obţine duminică, şeful statului s-a arătat convins că va obţine ”toate voturile românilor care vor să fiu preşedinte”. 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dezbatere electorală intrebari Klaus IOhannis Klaus Iohannis
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 nov 12:48
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
De ce Presedintele nu si-a ales un grup de dezbateri cu jurnalisti/moderatori curajosi precum: CTP, I.Cristoiu, C.Nistorescu, A.Pora, M.Tatoiu, Mara Banica, R.Banciu, Dr.Patraru, M.Badea, Mg.Ciuvica, Cz.Gusa, I.Cristache, D.Rifai, V.Ciutacu, M.Curea, M.Dinescu ? Intrebarea aceasta imi va ramane in minte in/pentru perioada urmatoare de 5 ani...
20 nov 12:11
Răspunde | Votează email 0 email
puie mnl!
inca 5 ani cu unul mai nenorocit decat basescu.
20 nov 08:01
Răspunde | Votează email 1 email
Votant
Alegerile vor fi castigate de Viorica Dancila cu 50,09%.
20 nov 07:55
Răspunde | Votează email 0 email
Spectator
Singura intrebare a fost de la protv despre paduri!
Iohanis a fost blocat! Daca ar fi fost jurnalisti care intradevar doreau sa afle mai multe despre ce a facut dlIohanis atunci cred ca ar fi fost o dezbatere onorabila!
La intrebarea despre aria cercului Iohanis a ranjit blocat de intrebare si nu a stiut raspunsul,nici macar nu a mimat! A fost blocat total!
1
EUR
4.7785
RON
06 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H