Momentul serii la nunta Simonei Halep! Marele Gică Hagi a luat mirii la dans VIDEO

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut parte de cele mai importante persoanlități, printre care s-a numărat și fotbalistul Gică Hagi, care i-a luat pe miri la dans.

16 sept. 2021, 16:34
Momentul serii la nunta Simonei Halep! Marele Gică Hagi a luat mirii la dans VIDEO

La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc au fost prezenți personalități importante din diferite domenii. Nu putea să lipsească nici Gică Hagi, care este un apropiat al familiei Halep, încă dinainte ca aceasta să se afirme ca o sportivă veritiabilă a României.

Hagi a fost protagonistul unui moment de neuitat la nunta Simonei, „Regele” i-a luat pe miri la dans pe o melodie aromână, ale cărei versuri evocau marile momente din cariera fostului căpitan al echipei naţionale: „Unu-i Gică Hagi!”.

Simona a renunțat la pantofii cu toc și a dansat Pamporea, un dans machedonesc, alături de Hagi și Toni Iuruc, spre deliciul invitațiilor.

Campioana la tenis povestea în urmă cu ceva timp, pentru o publicație britanică, momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Gică Hagi.

”L-am întâlnit pe Hagi pentru prima dată când aveam 9 ani, l-am rugat să fac o poză cu el. A fost modelul meu în sport, l-am admirat cum juca, cum se antrena. Era foarte serios, profesionist şi pasionat de munca sa.

Mă bucur că, în momentul în care am ajuns jucătoarea profesionistă, am devenit prieteni şi mi-a plăcut mereu să-i împărtăşesc anumite întâmplări din circuit”, a mărturisit Simona Halep într-un interviu pentru Daily Mail, potrivit realitateasportiva.net.

Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu sunt alți doi mari sportivi din Generaţia de Aur a fotbalului românesc, care au fost prezenți la nunta Simonei Halep.

@adrianselaru

♬ sunet original – Adrian Şelaru

Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă: „Din păcate”. Ce a postat Simona la 4 dimineaţa

Simona Halep şi Toni Iuruc

au făcut primele declaraţii după nuntă. Cei doi şi-au unit destinele miercuri, 15 septembrie, după trei ani de relaţie. Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva a luat și numele soțului, de acum se numeşte Simona Halep – Iuruc.

La ora 02.00, cei doi au ieșit din Fratelli, clubul unde au petrecut cu ocazia nunții lor și, de mână, s-au îndreptat spre mașină. Doar că, în drum, cei doi au decis să vorbească cu jurnaliștii, puțini la număr, care mai erau în fața clubului.

”Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc la care, îndreptându-se spre mașină, Simona Halep a adăugat și ea: ”O seară plăcută”.

Zeci de persoane publice au venit să fie alături de miri în ziua nunții, printre invitați s-au aflat și Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ilie și Ioana Năstase, dar și Florin Răducioiu.

Marele absent de la nuntă a fost Ion Țiriac. Invitat, unul dintre cele mai influente personaje din cariera Simonei Halep, a lipsit de la cel mai important eveniment din viața campioanei.

Printre artiştii care au cântat şi au încântat invitaţii s-au numărat Loredana Groza, Dan Bittman, dar şi o formaţie celebră machedonească. Imediat după miezul nopții și concertul senzațional al Loredanei, timp de aproximativ cinci minute, sute de artificii au brăzdat cerul.