Momentul teribil în care un pui de câine husky este abandonat pe marginea drumului: „L-am văzut cum alerga în spatele mașinii și mi s-a rupt inima” VIDEO

Povestea unui pui de câine husky, care a fost abdandonat pe marginea drumului, a făcut înconjorul internetului. Destinul totuși i s-a schimbat în bine.

29 iul. 2021, 09:44

Momentul, în care un pui de câine husky a fost abandonat pe marginea unei șosele din Texas, SUA, a impresionat o lume întreagă. Întâmplarea a fost surprinsă de un activist pentru drepturile animalelor și postată pe internet.

În imagini se poate vedea cum un bărbat îi desface lesa câinelui, apoi se urcă nepăsător într-un autovehicul și pleacă. Blănosul credincios a început să alerge cu disperarea în urma mașinii în care se afla stăpânul, care tocmai îl abandonase pe animal în mijlocul străzii.

Cu toate acestea, destinul a fost bun cu frumosul câine lăsat de izbeliște pentru că înregistrarea a ajuns și la o familie din regiune, care a decis să-l adopte.

“L-am văzut cum alerga în spatele mașinii și mi s-a rupt inima. Am știut în momentul acela că e câinele meu și că trebuia să-l aduc acasă.” a spus noua mămică a câinelui.

Cățelul se află deja în grija familiei, care l-a adoptat, iar patrupedul a fost botezat Nanook, nume inspirat de personaj canin din filmul “Băieții pierduți”, care își apără stăpâna de vampiri. Nanook a avut parte de o adevărată petrecere pentru a-i celebra statutul de nou membru al familiei. Momentan micul animal are nevoie să se recupereze și să se odihnească

“Obosește foarte repede, doarme foarte mult pentru că e încă un pui.” a spus noua lui mămică.

Foștii proprietari ai câinelui au fost identificați de către autorități. Este vorba de un bărbat de 68 de ani, care a fost arestat pentru cruzime față de animale. Iar autoritățile urmează să-l trimită în spatele gratiilor și pe cel care a lăsat puiul pe marginea drumului, relatează stirileprotv.