Monica Anghel, declaraţie surprinzătoare despre Gabriel Cotabiţă. Vezi ce spune despre revenirea pe scenă

Veste bună pentru Gabriel Cotabiţă. Artistul va putea să revină pe scenă pentru că vocea lui nu a fost afectată. Declaraţia a fost făcută de buna lui prietenă Monica Anghel. În plus, pentru a se asigura că este vegheat zi şi noapte, iubita artistului s-a mutat cu el în apartamentul din centrul Capitalei.

22 iul. 2015, 07:07
Monica Anghel, declaraţie surprinzătoare despre Gabriel Cotabiţă. Vezi ce spune despre revenirea pe scenă

Gabriel Cotabiţă ar putea să urce din nou pe scenă, dacă se recuperează şi dacă medicii îşi dau acordul. Un prim pas, însă a fost făcut: vocea artistului nu a fost afectată de intervenţiile chirurgicale.

„Sunt convinsă că Gabi va reveni pe scenă, însă nu ştiu dacă asta se va întâmpla într-o lună, două… Tot ce pot să spun e că nu şi-a pierdut şi nici nu şi-a modificat timbrul vocal. Îl încurajez să revină, mi se pare normal. Pentru că ştiu că poate, îşi doreşte lucrul acesta şi pentru că este ceea ce face de-o viaţă întreagă”, spune Monica Anghel, potrivit ziarulring.ro

Despre dorinţa de a se întoarce la muzică au vorbit şi fiicele lui Gabriel Cotabiţă.

„Ma uitam pe Facebook-ul lui si a scris niste povesti foarte frumoase despre cantecele pe care le-a cantat. A cerut sa isi asculte piesele. E hrana pentru sufletul lui si a fost extrem de fericit sa le auda din nou. E un artist in adevaratul sens al cuvantului. Nici nu ne asteptam sa fie altfel”, a spus fiica artistului.

În plus, artistul este aşteptat la începutul lunii august în Vama Veche, unde a fost invitat de prietenul lui, Wilmark, la un festival. Până atunci, însă Gabriel Cotabiţă trebuie să se recupereze. De alffel, iubita lui s-a mutat în apartamentul de pe Magheru al artistului, pentru a-l veghea zi şi noapte. Gabriel Cotabiţă a fost externat săptămâna trecută de la Spitalul Elias, după 27 de zile de recuperare.