Monica Anghel, mărturisiri cutremurătoare: „Dacă nu mă operam nu mai puteam să merg niciodată”

Monica Anghel a trecut prin momente cumplite. Cântăreaţa a mărturisit să risca să nu mai poate merge niciodată dacă nu se opera la coloană.

27 sept. 2017, 20:06
Monica Anghel, mărturisiri cutremurătoare:  „Dacă nu mă operam nu mai puteam să merg niciodată”

Invitată la o emisiune tv, Monica Anghel a vorbit despre unul dintre cele mai cumplite momente din viaţa ei. Cântăreaţa a mărturisti că risca să nu mai poată merge dacă nu se opera la coloană. Cum operaţia a decurs bine, Monica îşi doreşte acum să slăbească.

„Probabil, dacă nu mă operam, nu mai puteam să merg niciodată (…) Da, concertele le-am reluat de săptămâna trecută. Am fost la Constanţa, iar de vineri am reînceput şi la teatru (…) Se mai întâmplă să clachez (…) Da, am început să slăbesc (…) Având în vedere aceast[ operaţie pe coloană, trebuie să slăbesc”, a declarat Monica Anghel la „Răi da’ buni”.

În 1996, la vârsta de 25 de ani, Monica Anghel cucerea „Cerbul de aur”, în acelaşi an ea reprezentând România la Eurovision, alături de formaţia Sincron. În 2002 Monica Anghel reprezenta din nou ţara noastră la Eurovision, de data aceasta alături de Marcel Pavel, duetul respectiv ducând România până pe locul 9 la acea ediţie.