Monica Anghel şi cumpenele din viaţa ei. „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel, una dintre cele mai îndrăgite cântereţe din România, a trecut în revistă momentele delicate din viaţa ei. Despre operaţia în urma căreia putea să moară, despre pareza de la piciorul drept, dar şi despre modul în care şi-a remodelat silueta.

05 mai 2023, 10:09
Monica Anghel şi cumpenele din viaţa ei. „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel a explicat cât de important a fost să treacă peste cumpenele din viaţa ei cu zâmbetul pe buze.

În cel mai recent interviu, acordat pentru revista Viva, ea a marcat toate momentele delicate din viaţa ei.

„Am avut o cumpănă mare cu mulți ani în urmă. Era să mor atunci din cauza unei operații greșite. A și murit omul acela între timp, așa că mă abțin”, a spus Monica Anghel”

Citeşte şi Avertisment teribil lansat de Carmen Harra. Ce îi aşteaptă pe români: „Se va întâmpla chiar din această vară” VIDEO

Artista a amintit şi despre operaţia pe coloană, pe care a suferit-o, dar şi despre noul stil de viaţă pe care l-a adoptat.

” O altă cumpănă a fost operația pe coloană. Pentru că am intrat în operație de urgență, cum spuneam, am avut o pareză de 98% pe piciorul drept. Am făcut recuperare timp de un an și șase luni. Zi de zi, zi de zi. Și tot atunci am început și să slăbesc, și să îmi schimb stilul de viață. Și mă mențin. Cântăresc 58-59 de kilograme, cam așa. Aviv, ușor, ușor, a început să se ia după mine, din ceea ce văd”, a povestit Monica Anghel.

Citeşte şi Alex Stoica, românul care a fost considerat „spaima bancomatelor” din America, s-a pocăit

Monica Anghel este preocupată şi de alte domenii, nu doar de muzică, ea menţionând că s-a înscris la trei cursuri, pentru a cunoaşte cât mai multe lucruri, dar şi pentru a-i putea ajuta pe alţii.

„Instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Acum, pe data de 26, am examen la fitness. De aceea îți spuneam să vorbim acum, pentru că, după aceea, mă apuc de învățat. Abia la finalul anului voi avea aceste diplome, mai exact toate trei. Pentru că acest curs de nutriție durează cel mai mult, și undeva în toamnă, spre sfârșitul anului, o să fie examenul final. Le-am urmat și pentru mine, pentru a cunoaște cât mai multe lucruri, dar, și pentru a-i ajuta pe ceilalți”, a explicat artista.