Monica Bârlădeanu, destăinuire dureroasă. „Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam o mare teroare”

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase românce, dar recunoaște că a trecut şi prin momente de coşmar.

03 mai 2018, 18:15
Monica Bârlădeanu, destăinuire dureroasă. „Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam o mare teroare”

Monica Bârlădeanu nu a avut o copilărie tocmai fericită. Necazurile au început după nașterea fratelui său, Petru, care era grav bolnav. Durerea și neputința erau greu de suportat, iar tatăl acesteia s-a refugiat în alcool.

Monica Bârlădeanu, dietă drastică: „Nu aş recomanda nimănui”

Vedeta a mărturisit într-un interviu la Pro TV care au fost cele mai cumplite lucruri care i-au rămas în minte din copilărie.

„Zgomotele înfundate! Știi cum e când lovești un corp și corpul ăla se lovește de altceva, de un perete? E o bufnitură! Loviturile în corp sună într-un anume fel! Simțeam o mare teroare când, după episoadele astea dintre părinții mei, nu mai zicea niciunul nimic și atunci îmi era frică să deschid ușa”, a spus Monica Bârlădeanu.

Nici intrarea în televiziune nu a fost întâmplătoare: „Televiziunea cu asta m-a prins! Înțelegeam că poți să obții iubire de la un număr mare de oameni în același timp. Nu cred că există actor sau om care alege să fie în ochiul public fără ca această alegere să fie motivată de cel puțin două lucruri, și nu vorbim aici de chestii derizorii cum ar fi remunerația. Este vorba de iubire sau de putere!”.