Monica Bârlădeanu, dezvăluiri incendiare. „Ar fi reductiv şi ofensator să iubesc un om….”

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce şi a reuşit să farmece cu graţia şi talentul său atât românii cât şi străinii. Monica Bîrlădeanu împleteşte cu graţie modestia şi succesul într-o eleganţă răpitoare. Cu toate astea, actriţa recunoaşte că, la fel ca orice om, are perioadele ei de cădere şi de renaştere.

13 aug. 2014, 07:29

Monica Bîrlădeanu a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut, ca orice om, în viaţa personală, potrivit spynews.ro. Chiar dacă se bucură de succes în străinătate, românca spune că a gustat din amarul singurătăţii şi că a avut momentele ei de decădere, dar că a găsit „reţeta” cu ajutorul căreia a renăscut.

Citeşte şi Monica Bârlădeanu, variantă FĂRĂ INHIBIŢII: S-a fotografiat goală, FĂRĂ CHILOŢI, şi a pus imaginea pe FACEBOOK

Vedeta a spus că nu crede în relaţia perfectă, dar că în realitate este un lucru greu de atins: „Ah, o relație perfectă mi se pare un lucru imposibil de atins. Perfecțiunea în sine mi se pare plictisitoare (dacă nu vorbim de domenii care o impun). Sună bine pe hârtie și în literatură, dar în realitate, în cuplu ambele entități sunt în permanență transformare, au nevoi diferite de la o perioadă la altă, au ritmuri diferite de evoluție și uneori inconstante, iar asta impune o nevoie de adaptare permanență. Cert este faptul că un bărbat care te face să râzi, care te stimulează creativ și care te ia în brațe la sfârșitul unei zile grele, pentru mine e o premisă excelentă a unei relații de cuplu reușite. Restul e „fine tuning”.

Citeşte şi Monica Bîrladeanu are un nou iubit. Este cu şapte ani mai mic decât ea FOTO

„Ar fi reductiv şi ofensator să iubesc un om doar pentru câteva lucruri precise. Iubesc de obicei în celalalt un ansamblu întreg format dintr-un număr infinit de elemente care mă inspiră: paradoxuri, decăderi, victorii, idei, aspiraţii, mod de operare,imaginaţie, generozitate, compasiune, curaj, nesiguranțe şi temeri…aş avea o lista lungă. Dar metaforic vorbind, dacă identitatea celui de lângă tine ar fi un tablou, iar el pictorul, iubeşti alegerea combinaţiilor lui personale de culori, forme şi structuri. Nu aştept ca un bărbat să-mi preia sau rezolve problemele, nici nu mi se pare deștept sau eficient că amândoi să-și cheltuie energia încercând să găsească soluţii pentru situaţii delicate în care se află celălalt. Aştept însă empatie şi compasiune în momente dificile pentru că asta e tot combustibilul de care am nevoie să lupt în continuare”, a declarat aceasta, scrie spynews.ro.