Monica Bîrlădeanu l-a dus pe Valeriu Gheorghiţă la schi în Dolomiţi de Revelion: „În viaţă, merită să aştepţi omul potrivit” VIDEO

De câteva luni bune, Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță. Cei doi continuă să fie discreţi şi după ce relaţia a devenit publică, doctorul devenit celebru în pandemie lipsind din filmuleţele postate de vedetă pe reţelele de socializare.

02 ian. 2024, 13:36
Monica Bîrlădeanu l-a dus pe Valeriu Gheorghiţă la schi în Dolomiţi de Revelion: „În viaţă, merită să aştepţi omul potrivit” VIDEO

Despre relația dintre Monica Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-a aflat la începutul verii, după ce aceștia au fost văzuți împreună într-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse, ba chiar și Dana Budeanu a comentat relația lor.

Inițial s-a speculat că actrița este într-o relație cu un bărbat căsătorit, însă imediat ea a lămurit zvonurile apărute. La momentul respectiv, Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI.

Cei doi au fost surprinși la un eveniment din Capitală, aceasta fiind prima lor apariție împreună în public, după ce pozele cu cei doi în piscina de pensionari din Bulgaria au făcut înconjurul internetului.

Monica Bîrlădeanu este extrem de activă pe reţelele de socializare şi în viaţa publică, ultima fiind la Revelionul unui cunoscut post TV, dar Valeriu Gheorghiţă poate fi doar bănuit în preajma vedetei, mai ales că a postat separat imagini cu el pe pârtia din Dolomiţi.

EXCLUSIV Dana Budeanu, sfaturi pentru Gheorghiţă: „Vrei să stai cu Monica Bîrlădeanu, fă flic- flac, că nu e o femeie obişnuită, nu e Monica din Drumul Taberei”
„1 ianuarie pe mine m-a prins pe partiile Dolomitilor, unde a si nins asta noapte, asa ca peisajele erau mult mai prezentabile de dimineata si uite-asa am si ce sa va arat.
In orice caz, situatia zapezii pe Italia, cel putin, se prezinta cam asa.
Sa avem cu totii un an nou binecuvantat cu tot ce ne e de folos fiecaruia dintre noi.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, fără a prezenta însă şi vreo imagine cu fostul şef al vaccinării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

O altă postare, trimitere discretă la noua relaţie: Ca sa astepti in viata momentul, locul, omul potrivit, merita.

„Ce-am invatat in 2023:
[ ] Ca sa astepti in viata momentul, locul, omul potrivit, merita.
[ ] Ca perioadele „aride” au un scop: de acumulare, de pregatire, de schimbare de obiceiuri care nu te mai ajuta in viitor. Doar ca nimeni nu stie asta pe timp de „seceta” si-atunci toti cartim si protestam.
[ ] Ca orgoliul propriu e cel mai mare saboteur.
[ ] Ca „sanatatea e un dar” nu e un cliseu, numai ca intelegem darul doar cand nu-l mai avem.
[ ] Trezitul la 6 dimineata iti schimba viata.
[ ] Uneori sa intrebi un cersetor cum il cheama ii aduce mai multa bucurie decat cei 5 lei ai tai. Ca il faci sa se simta OM, nu tonomat de spalat constiinte.
[ ] Cand ai tendinta sa conditionezi pe cineva sau ceva, fa fix invers. Da oamenilor mana libera. Poate ca au nevoie sa faca propriile greseli.
[ ] Vinovatia trebuie stinsa imediat cu „iarta-ma”.
[ ] Lucrurile (materiale) nu pot fi niciodata mai importante decat oamenii.
[ ] Sa renunti la nevoia de a avea dreptate mereu e foarte greu, dar un semn major de evolutie.
[ ] Ca daca il scoti pe Dumnezeu din ecuatie… mai nimic pe lumea”,  a notat Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Medicul este mai mic decât actriţa

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița este mereu discretă cu viața sa personală, mai ales când vine vorba despre cea amoroasă.

Ea preferă să nu vorbească prea mult despre relațiile sale, astfel că a păstrat mereu o limită în acest sens. Vedeta pare a fi foarte fericită alături de partenerul ei, iar recent și-au făcut apariția împreună la un eveniment monden.

Citește și: Monica Bîrlădeanu aruncă bomba! Ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: „Bărbatul să fie o rezolvare la nevoile personale, să rezolve probleme, să cumpere mașină, garderoba, să meargă în vacanțe”

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Publicul a aflat de povestea lor de dragoste după ce au fost fotografiați când se relaxau într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă s-a zvonit că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă ea a negat aceste informații imediat.

Puțină lume știe că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă de trei ani, el fiind mai tânăr decât ea. Actrița are 44 de ani, iar medicul are 41.

Bruneta a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Monica Bîrlădeanu este studentă la Psihologie

Monica Bîrlădeanu este din nou studentă. Actrița a ales să studieze Psihologia și este în anul doi de facultate. ”Studiez Psihologie în anul II la Facultatea Titu Maiorescu din București, tocmai am terminat un turneu de conferințe pe teme de beauty prin țară și mă pregătesc de Sărbători. Cam ca toată lumea”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru tvmania.ro.

Întrebată ce format de televiziune i-ar plăcea să prezinte, actrița a răspuns: ”Un format de tip quiz show, probabil, în punctul ăsta. Deși mi-e tare bine în seriale…”.