Monica Davidescu se judecă pentru accidentarea de la Dansez pentru Tine

Monica Davidescu a ajuns să dea cu subsemnatul în faţa judecătorilor din Ilfov. Actriţa a intentat proces companiei care a produs emisiunea Dansez pentru tine, după ce, în urmă cu trei ani s-a accidentat grav în timpul repetiţiilor.

18 nov. 2015, 12:10
Monica Davidescu se judecă pentru accidentarea de la Dansez pentru Tine

Accidentul Monicăi Davidescu s-a petrecut în timpul unei repetiţii, în toamna anului 2012, în cel de-al 13-lea sezon de la „Dansez pentru tine”. Cu doar o zi înainte de începerea competiţiei, George Boghian, partenerul ei, a alunecat şi a căzut peste ea.

Piciorul drept a fost mai grav afectat şi Davidescu a fost supusă unor intervenţii chirurgicale. După accident, a rămas cu dureri la genunchi şi a fost nevoită să facă exerciţii de recuperare, scrie spynews.ro.

Procesul nu este singurul lucru care îi dă bătăi de cap vedetei. În presă s-a speculat faptul că actriţa se confruntă cu grave probleme financiare. Monica infirmă însă aceste zvonuri.

 „Eu nu ştiu, habar n-am, nu citesc ziarele. O să vin la tine în emisiune să discut subiectul ăsta, altă dată, după ce îmi vorbeşte avocata. În orice caz, nu suntem în faliment, nu e treaba terminată. Din nefericire, ştii bine că prin hăţişul de minciuni scrise în ziare există şi un sâmbure de adevăr, dar trebuie să îl cauţi. Când o să am un rezultat final al acestui litigiu, vin şi ţi-l spun”, declara Monica Davidescu, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Citeşte şi Monica Davidescu suferă încă la 3 ani de la accidentarea de la Dansez pentru tine. „Nu pot să urc scările”