Monica Davidescu suferă încă la 3 ani de la accidentarea de la Dansez pentru tine. „Nu pot să urc scările”

La aproape trei ani de la accidentarea suferită în timpul participării la emisiunea "Dansez pentru tine", actriţa continuă anevoiosul program de recuperare. Actriţa a apelat la ajutorul unui cunoscut kinetoterapeut, care îi tratează pe fotbaliştii stelişti.

01 iul. 2015, 10:49
Monica Davidescu suferă încă la 3 ani de la accidentarea de la Dansez pentru tine. „Nu pot să urc scările”

Vedeta în vârstă de 42 de ani face recuperare pentru a combate durerile pe care le resimte încă din toamna anului 2012, scrie click.ro.

Citeşte şi O vedetă de la Dansez pentru tine trece prin momente groaznice. S-a operat, dar tot nu e complet vindecată

„Sunt din nou în echipa de recuperare genunchi, cu colegi mai noi şi mai vechi. Dar mai facem şi câte o întâlnire amicală la şeful de recuperare, însă fără exerciţii, fără chinuială, fără transpiraţii”, a explicat actriţa, după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare şi Ovidiu Kurti, unul dintre cei mai cunoscuţi kinetoterapeuţi români.

Acesta a revenit de curând la echipa de fotbal Steaua Bucureşti, după un an în care a lucrat pentru clubul saudit Al Hilal.

„Ovidiu e un prieten pe care mi l-a recomandat medicul meu. Fac cu un profesionist cât pot, cât să-mi ţină bine ligamentele. Am reluat în perioada asta pentru că atunci când urc scările am probleme. Dacă nu se face recuperare permanentă nu pot trece peste dureri”, a declarat Monica Davidescu pentru ziarul citat.