Monica Gabor a intrat într-o DEPRESIE ADÂNCĂ după moartea subită a mamei ei

Monica Gabor suferă foarte mult după moartea mamei sale, Veronica Bulai, o prietenă apropiată făcând dezvăluiri ce ar indica faptul că fosta doamnă Columbeanu este în depresie.

02 oct. 2013, 12:47
Monica Gabor a intrat într-o DEPRESIE ADÂNCĂ după moartea subită a mamei ei

„S-a întors la muncă, dar a lăsat-o mai moale pentru că nu reuşeşte să se concentreze. Încearcă să-şi umple timpul cu orice, numai să nu se gândească la mama ei. Are moment când rămâne singură şi o apucă gândurile negre, e deprimată. Cât am stat cu ea, în fiecare zi a plâns. Şi Ramona e la fel, de fapt toate trei (surori Gabor, n.r.) sunt pierdute de durere”, a declarat Mădălina Apostol, prietena surorilor Gabor, pentru Ziarul Ring.

Deşi spune că a încercat să-şi îmbărbăteze prietena, se pare că Monica este în continuare într-o stare de şoc privind modalitatea în care şi-a pierdut mama.

Citeşte şi Ramona Gabor, mesaj emoţionant despre mamă: Cum se simte după moartea ei

În casa Monicăi e o lumânare aprinsă non-stop. Poartă doliu, conform datinilor, nu iese nicăieri, a renunţat la multe. Mereu mă întreabă de ce i s-a întâmplat asta mamei ei. Am încercat să îi explic că acesta e cursul vieţii, dar…”, a mai povestit prietena Monicăi Gabor.

„Noi şi familia noastră vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi rugăciunile făcute pentru mama. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Monica pe contul ei, lângă de o poză în care o ţine în braţe pe mama ei şi cu sora sa, Ramona Gabor.