Monica Gabor i-a anunţat dispariţia. Vedeta cere disperată ajutorul: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”

Monica Gabor i-a anunţat dispariţia bunei sale prietene, Mădălina Apostol. Vedeta este extrem de îngrijorată, deoarece nu a mai vorbit cu ea din luna ianuarie a acestui an şi nu reuşeşte să dea ea în niciun fel. Speră să fie bine şi să nu fi păţit ceva.

28 mai 2022, 09:16
Monica Gabor i-a anunţat dispariţia. Vedeta cere disperată ajutorul: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”
Monica Gabor i-a anunţat dispariţia

Monica Gabor i-a anunţat dispariţia. În această dimineaţă, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a şocat prietenii virtuali cu o postare pe reţelele de socializare, în care cere disperată ajutorul pentru că nu reuşeşte să o contacteze pe prietena ei, Mădălina Apostol.

UPDATE. Mădălina Apostol a apărut pe Facebook: „Va multumesc tuturor pentru ingrijorari! Ma simt obligata sa raspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea inteleg de ce s a facut atata zarvă, avand in vedere ca eu nu am deranjat pe nimeni si am decis sa mi vad complet de viata. Totul este ok, I enjoy life! Sunt putin dezamagita de presa, de Horatiu si de toate lucrurile ce s au vorbit. Eu aveam de gand sa vin cu niste vesti extraordinare, dar m am razgandit. Cele bune tuturor! God bless you!”, a scris ea pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Mădălina Apostol, dezvăluiri despre Nick Rădoi: „Am avut detectivi pe urma mea”

Monica Gabor i-a anunţat dispariţia

Vedeta mărturiseşte că nu a mai vorbit cu femeia de câteva luni buni şi este îngrijorată pentru starea ei de sănătate. Mădălina Apostol este iubita lui Nick Rădoi şi este cea mai bună prietenă a Monicăi, din România.

Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, Madalina Apostol, de pe 18 Ianuarie 2022.

Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat. Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei. Vă rog să îmi spuneţi dacă ştiţi ceva de ea„, este mesajul scris de Monica Gabor pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @monicagabor888

Mădălina Apostol a comis un accident rutier, băută la volan

În luna februarie a acestui an, iubita lui Nick Rădoi s-a confruntat cu mari probleme, după ce a fost protagonista unui eveniment rutier. Potrivit unor surse judiciare, Mădălina Apostol a intrat cu mașina într-un parapet, în zona localității Lehliu gară.

Așa cum se procedează în astfel de cazuri, la locul evenimentului rutier s-au deplasat agenții de la Biroul de Poliției Autostrada A2 București. Conform protocolului, polițiștii au supus-o pe aceasta la testul etilotest. Nu mare le-a fost mirarea când aparatul de testare a indicat faptul că iubita lui Nick Rădoi avea o alcoolemie de 0,5 la mie în aerul expirat. Astfel că iubita milionarului s-a ales cu dosar penal, potrivit Spynews.ro.

După au petrecut Revelionul împreună, Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au separat iar, românca fiind cea care a decis să se întoarcă în țară.

Au trecut încă patru săptămâni de când este în România. Nu pot să zic decât că lucrurile stau așa ca și înainte. Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină. E vorba de viața ei, așa cum este vorba de viața mea, pe care eu deja mi-m făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Deci nu voi pleca din America„, spunea Nick Rădoi, la începutul anului.