Monica Gabor i l-a suflat pe Irinel Columbeanu unei foste Miss România. Cine este şi ce face acum aceasta FOTO

Înainte ca lui Irinel Columbeanu să i se aprindă călcâiele după Monica Gabor şi să o ia de soţie, acesta a fost la un pas să ajungă în faţa altarului cu o altă tânără, pe nume Gabriela Botezat, cunoscută în lumea mondenă drept Blanche. Blonda cu ochii pătrunzători a câştigat şi concursul de Miss România în anul 2004, iar toate vocile susţineau că vor bate curând şi clopotele de nuntă, relaţia dintre Blanche şi Irinel devenind din ce în ce mai serioasă.

08 mai 2016, 09:41

Prezenţa ei în lumina reflectoarelor s-a încheiat însă într-un mod deloc plăcut, scrie cancan.ro. Atunci când focul iubirii dintre cei doi s-a stins, Irinel a avut grijă să îşi „recupereze” cât mai mult din „investiţie”, punând-o pe Gabriela într-o postură jenantă atunci când s-a dus la casa fostei iubite pentru a lua înapoi toate darurile făcute acesteia, majoritatea fiind apoi „reciclate” când în viaţa lui Irinel Columbeanu a apărut Monica Gabor, cea care i-a devenit soţie şi i-a dăruit şi o fiică, pe Irinuca.

Citeşte şi Monica Gabor, pe cai mari în China. Miliardarul chinez, Mr. Pink, o prezintă părinţilor săi

După nefericitul eveniment, Blanche a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, refăcându-şi viaţa alături de un bărbat serios şi discret, fără nici o legătură cu lumea mondenă. A devenit doamna Ciobică, apoi a devenit mama a doi copii superbi, o fetiţă şi un băieţel. Fiica Gabrielei seamănă leit cu frumoasa ei mamă, fiind deja o fetiţă cochetă, care pare să calce pe urmele fostului model.

Liniştea pe care şi-a regăsit-o Blanche după dispariţia din viaţa publică i-au permis să se împartă cu succes între rolurile de soţie, mamă şi femeie de afaceri. Aceasta are un salon de înfrumuseţare la Rădăuţi şi, deşi funcţia i-ar permite să stea acasă, nu se dă înapoi de la lucru, plăcându-i partea frumoasă a meseriei sale din trecut, atunci când ea era cea răsfăţată înainte de apariţia pe podium.

Deşi Gabriela Botezat a fost cunoscută pentru prima dată drept Blanche, apoi a devenit doamna Ciobică, un lucru nu s-a schimbat cu siguranţă: frumuseţea acesteia.