Monica Gabor, momente de coşmar în California. Vila în care locuieşte cu Mr. Pink riscă să fie mistuită de flăcări FOTO

In aceste zile, statul american California este afectat de mai multe focare de incendii de vegetatie. Focul a afectat peste 12.500 de hectare si a fortat astfel evacuarea a peste 31.000 de localnici. Oamenii au incercat sa se salveze care cum a putut. Cei mai multi s-au urcat cat mai rapid in masinile personale si au condus spre rude aflate in siguranta. 

08 dec. 2017, 11:20

Guvernatorul Californiei a avertizat ca flacarile sunt foarte periculoase si se propaga în continuare cu repeziciune, scrie wowbiz.ro. Meteorologii avertizează că vântul va continua insa sa bata cu o amenintatoare si în cazul în care se vor produce alte focare, alte incendii ar putea ameninta California in zilele care vor urma.

Citeşte şi Oraşul Los Angeles ARDE. Mii de pompieri luptă cu focul

Trei din aceste focare se afla in nordul Californiei, foarte aproape de Malibu, orasul in care Monica Gabor locuieste impreuna cu Mr. Pink intr-o vila somptuoasa, cumparata cu 3,5 miloane de dolari in urma cu cativa ani, dar evaluata in prezent, pe site-urile de imobiliare, la 4,5 milioane de dolari. 

Malibu se afla pe malul Oceanului Pacific, dar se afla sub amenintarea incendiilor, mai ales ca acestea avanseaza cu reperziciune. Mai mult, fumul deja acopera orasul in care sta Monica Gabor.