Monica Gabor s-a întors în ţară pentru a petrece Sărbătorile acasă, Mr. Pink nu a venit: Singură ca de obicei, el nu o să vină

Monica Gabor s-a întors în România, pentru a petrece Paştele alături de fiica sa! Fosta doamnă Columbeanu a declarat că îi era foarte dor de Irinuca, dar a mărturisit că îşi mai doreşte un copil, de data aceasta cu Mr. Pink. Deşi fanii se aşteptau să vină însoţită, iubitul ei chinez a decis să rămână în America pentru că nu sărbătoreşte Paştele.

13 apr. 2017, 08:01
Monica Gabor s-a întors în ţară pentru a petrece Sărbătorile acasă, Mr. Pink nu a venit: Singură ca de obicei, el nu o să vină

Monica Gabor a mers la Izvorani să o ia pe Irinuca de la tată. Cele două vor sta împreună câteva zile la o prietenă bună de-a vedetei.

„Am venit să petrec Paştele cu familia mea, în special cu Irina. I-am luat prea multe cadouri şi le-am trimis prin curier. Am venit singură ca de obicei, el nu o să vină, poate va veni anul acesta. Voi merge la biserică, la mama la mormânt şi vom petrece cu tatăl meu”, a declarat Monica.

Deşi relaţia dintre Monica şi Irinel Columbeanu s-a terminat cu scandal, vedeta mărturiseşte că fostul politician este cel mai bun tată pentru Irina.

„Sunt foarte împăcată pentru tot ce face pentru fetiţa noastră. Mă bucur că l-am ales pe el să îi fie tată Irinei, este tatăl perfect. Nu sunt niciodată îngrijorată pentru că ştiu că el îşi dă toată silinţa”, a mai mai spus vedeta.

Monica Gabor a declarat că a discutat cu iubitul chinez şi despre un copil.

„Şi-a dorit copii de când m-a cunoscut. Ne dorim un copil, am vorbit despre asta, dar mai aşteptăm”, a mărturisit Monica.

Apropiaţii au aşteptat-o acasă pe Monica cu sarmale şi alte produse tradiţionale.

Vezi si: Monica Gabor, SUPER SEXY pe plaja din Malibu FOTO