Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink. Imaginea care confirmă împăcarea FOTO

Monica Gabor și Mr. Pink au decis să mai dea o șansă relației lor, dovadă fiind o fotografie de familie publicată chiar de fosta soţie a lui irinel Columbeanu.

04 oct. 2021, 13:21
Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink. Imaginea care confirmă împăcarea FOTO

Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink. Monica Gabor a părăsit România în urmă cu zece ani și tot atunci a fost momentul în care, odată ajunsă în Ameria, și-a găsit și marea iubire. S-a cuplat cu Mr. Pink și părea, cel puțin din exterior, că duce o viață de divă peste hoatre.

Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink

Deși a stat departe de Mr. Pink o perioadă, călătorind la sora sa în Dubai, Monica Gabor s-a întors îîn America şi s-a împăcat cu afaceristul de origine chineză. Mai mult, a publicat o fotografie în care a apărut alături de fiul acestuia și a confirmat faptul că ea și Mr. Pink și-au mai dat o șansă.

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea în care e plină de vânătăi

Monioca Gabor apare alături de Mr. Pink, de fiica sa şi de fiul iubitului ei. Se pare că cei patru au avut parte de câteva momente petrecute în familie. Astfel, fără vreun cuvânt, Monica Gabor a închis gura răutăcioșilor și a dovedit că, indiferent de ce s-a spus despre relația ei ori despre traiul pe care îl duce în America, ea și Mr. Pink sunt, din nou, împreună.

În vară, Monica Gabor a făcut o vizită urgentă la Bacău. Alături de surorile ei, a mers la mormântul părinților, unde a avut grijă să aranjeze totul. A inscripționat numele tatălui lor pe marmură și au pus o fotografie cu el, așa cum au făcut și pentru mama sa.