Monica Gabor negociază cu o televiziune pentru a avea o emisiune proprie VIDEO

Monica Gabor visează să devină prezentatoare TV. Vedeta mondenă ştie deja ce calităţi trebuie să aibă un moderator. Fosta doamnă Columbeanu se află în România de cinci săptămâni, însă mărturiseşte că îi este dor de America.

14 iun. 2013, 11:57
Monica Gabor negociază cu o televiziune pentru a avea o emisiune proprie VIDEO

De când a revenit în ţară, Monica Gabor este prezentă la mai toate evenimentele mondene, afişând un machiaj foarte natural, potrivit România TV. Totuşi, fosta doamnă Columbeanu are grijă de imaginea ei şi se gândeşte chiar la o carieră în televiziune, unde se zvoneşte că va prezenta o emisiune de divertisment.

„Au fost făcute mai multe oferte, dar nu pot să confirm, pentru că nu e profi, având în vedere că sunt în discuţii cu ei, dar, cred că mi-ar plăcea, atâta timp cât condiţiile pe care le pun eu şi managerul meu sunt îndeplinite”, a spus Monica Gabor.

Deşi în ţară este mai aproape de fata ei, Monica simte deja lipsa iubitului şi a aerului de peste Ocean. „Un pic mi-e dor. Vorbim în fiecare zi. Nu mă interesează dacă mă aşteaptă cu vreun cadou, el e cadoul meu”, a spus Monica Gabor.

Până se va revedea cu Mr. Pink, Monica spune că va pleca în Europa peste câteva zile. Apoi va reveni în ţară şi abia apoi se va întoarce la Los Angeles, la iubitul chinez.