Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău. În ce a investit câteva mii de euro

Monica Gabor a făcut o vizită urgentă la Bacău, după ce s-a despărţit de Mr. Pink. Cei doi nu aveau o relaţie tocmai roz, iar vedeta era atent monitorizată de Mr. Pink. Aveau o relație extrem de restrictivă, potrivit spuselor unor apropiați ai acestora.

10 aug. 2021, 17:40
Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău. În ce a investit câteva mii de euro
Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău

Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău. Imediat ce a scăpat de influența iubitului, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a plecat în Dubai, la sora ei, Ramona, alături de care a petrecut câteva zile în Grecia, apoi a venit în România, în oraşul natal.

Citeşte şi: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, târâți în fața judecătorilor. Se eschivează de la plata datoriilor către stat

Monica Gabor, vizită urgentă la Bacău

Alături de surorile ei, au mers la mormântul părinților, unde au avut grijă să aranjeze totul. Au inscripționat numele tatălui lor pe marmură și au pus o fotografie cu el, așa cum au făcut și pentru mama. Mai mult, acestea au pus ghivece cu flori și lumânări. Cheltuielile pentru toate aceste lucruri au fost suportate de Monica, aceasta scoțând din buzunar în jur de 2000 de euro.

Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au spus angajații din cimitirul Bacău, pentru Ciao.ro.

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink?

În urmă cu doi ani, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu postase pe rețelele de socializare un Instastory în care făcea reclamă la produsele pe care Mr. Pink le comercializează, și anume uleiuri pe bază de cannabis selecționat (sau cannabis medicală).

Canabidoil este o substanță descoperită în 1940 despre care se spune că ar putea revoluționa industria medicală, iar CBD nu are efect psihotrop și se crede că ar putea trata cu succes anxietatea și psihoza, potrivit informațiilor de pe internet.

În imagine, pe mâna sa dreaptă apărea o vânătaie, iar mulţi cred că ar fi fost agresată fizic. Și la vremea respectivă au fost o serie de zvonuri că relația dintre ei nu ar fi fost doar lapte şi miere.


loading...