Monica Iacob Ridzi află dacă iese din închisoare. Magistraţii judecă cererea de întrerupere a pedepsei

Monica Iacob Ridzi află vineri dacă magistrații Tribunalului București vor decide întreruperea executării pedepsei. Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au amânat pentru 8 mai procesul în care fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi solicită întreruperea executării pedepsei de 5 ani închisoare primită în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

08 mai 2015, 05:22
Monica Iacob Ridzi află dacă iese din închisoare. Magistraţii judecă cererea de întrerupere a pedepsei

Monica Iacob Ridzi, din nou în faţa instanţei. La ultimul termen al procesului, instanța a stabilit că Institutul Național de Medicină Legală are termen o lună pentru a întocmi o expertiză, prin care să se stabilească dacă Ridzi suferă de o boală care nu poate fi tratată în rețeaua sanitară a Administrației Naționale a Penitenciarelor și care face imposibilă executarea imediată a pedepsei.

MONICA IACOB RIDZI, mărturie pe blog din închisoare

Tiberiu Iacob Ridzi, soțul Monicăi Iacob Ridzi, declara recent că motivul pentru care se cere întreruperea executării pedepsei este acela că soția sa trebuie să efectueze o serie de investigații medicale care nu pot fi realizate în sistemul medical din penitenciar. El menționa că soția sa are mai multe probleme medicale și o imunitate foarte scăzută.

Monica Iacob Ridzi se află în prezent la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind transferată aici de la Penitenciarul Gherla, din cauza problemelor de sănătate.

Monica Iacob Ridzi, în stare gravă în spitalul penitenciarului. Soţul fostului ministru este disperat

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.


loading...