Monica Iacob Ridzi, în depresie. Nu a primit încă niciun răspuns de la Iohannis privind graţierea

Monica Iacob Ridzi a intrat în depresie. Aflată în închisoare, starea sa de sănătate i s-a agravat în ultimele săptămâni, iar familia este disperată în încercările de-a o scoate din această stare, potrivit România TV. ‎În tot acest timp, fostul ministru nu a primit niciun răspuns din partea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la cererea de graţiere.

12 aug. 2015, 08:34
Monica Iacob Ridzi, în depresie. Nu a primit încă niciun răspuns de la Iohannis privind graţierea

Fostul ministru al Tineretului și Sportului se află în depresie în spatele gratiilor după ce problemele sale de sănătate s-au agravat în ultima perioadă, spune soţul său, Tiberiu Ridzi. În tot acest timp, preşedintele Klaus Iohannis nu i-a răspuns încă la cererea de graţiere, potrivit România TV.

În luna mai, familia Monicăi Iacob Ridzi a înaintat preşedintelui României o cerere de graţiere, însă Iohannis nu a dat încă un răspuns privitor la ea. Mai mult, şeful statului a trimis această cerere Ministerului Justiţiei pentru a da un aviz consultativ.

Citeşte şi: Lovitură CUMPLITĂ primită de Monica Iacob Ridzi DUPĂ GRATII

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au amânat pentru 4 septembrie judecarea cererii fostului ministru Monica Iacob-Ridzi de întrerupere a executării pedepsei de cinci ani închisoare primite în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Monica Ridzi a cerut întreruperea executării pedepsei, invocând faptul că trebuie să efectueze o serie de investigații medicale care nu pot fi realizate în sistemul medical din penitenciar, deoarece are mai multe probleme medicale și o imunitate foarte scăzută.

Citeşte şi Monica Iacob Ridzi, MESAJ CUTREMURĂTOR din spatele GRATIILOR

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.
 

loading...