Inna, criticată dur pentru prestaţia de la FOTE: „E o batjocură adusă olimpismului” VIDEO

Fosta campioană europeană, Monica Iagăr, a criticat dur reprezentaţia Innei de la deschiderea de duminică seară a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Braşov. Atleta a etichetat-o pe cântăreaţă drept o batjocură la adresa olimpismului.

18 feb. 2013, 07:22

Fosta atletă a postat un mesaj pe Facebook chiar în timpul concertului live al Innei, în care a criticat dur prestaţia cântăreţei şi organizarea festivalului de la Braşov.

Opriţi-o pe Inna din cântat, vă rog din suflet. (…) Ar trebui să închidem televizoarele fraţilor, deschiderea este din alt film, cred că pe ăştia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii noştri la Jocurile Olimpice. Tocmai o aud pe Inna cum falsează, în viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune. (…) Cer scuze sportivilor şi antrenorilor că au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceauşescu nu asistai. Până şi defilările de 23 august au fost mai tari decât această deschidere dezorganizată. (…) Vă spun că nicio ţară din Europa nu poate viziona aceste Jocuri deoarece Comitetul Organizator nu a putut plăti  30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro„, a scris Monica Iagăr, pe pagina de Facebook.