Monica Macovei, călare pe motocicletă în platoul unei emisiuni TV VIDEO

Monica Macovei a intrat în platoul unei emisiuni la Kanal D călare pe o motocicletă. După intrarea pe platou în stilul Judas Priest, Macovei a mai produs o surpriză dându-i moderatoarei emisiunii un cartuş de mitralieră drept cadou.

26 sept. 2014, 06:23
Monica Macovei, călare pe motocicletă în platoul unei emisiuni TV VIDEO

Deocamdată Monica Macovei nu are permis pentru motocicletă aşa că aceasta s-a aşezat pe locul pasagerului. Drept fundal sonor al „cavalcadei” pe două roţi a fost aleasă piesa celor de la The Doors, „Riders on the Storm”

După ce a coborât de pe motocicletă, Monica Macovei a spus că vrea să înveţe să conducă singură un asemenea vehicul. „Ce, nu sunt marţială pe motocicletă? Acuma stau în spate o să-mi iau şi permis (…) Trebuie să fim independente, să putem conduce orice: maşină, camion, motocicletă”, a spus Macovei.

Monica Macovei a surprins-o pe moderatoarea emisiunii atunci când i-a oferit acesteia un cartuș. „Tub cartuş de mitralieră. Ăsta a omorât un om. A ieşit glonţul şi a omorât un om„, a spus senină Macovei moderatoarei fâstâcite, deşi altminteri este cunoscută pentru spontaneitatea ei.

„Eu am de diverse mărimi, am şi mai mari. Nu ţi-a mai dat niciodată nimeni un asemenea cadou, nu? Aveam trei şi ţi-am dat ţie unul”, a mai spus Macovei, însoţindu-şi spusele, în mod straniu, cu un zâmbet.

În urmă cu câteva zile, Monica Macovei a fost filmată într-o situaţie inedită, urcându-se pe o motocicletă cu care s-a plimbat pe străzile Bucureştilor.

Dacă Elena Udrea a sărit cu parașuta, Monica Macovei, care se vrea și ea președintele României, a decis să încerce ceva cu mai puțină adrenalină. Astfel că recent, europarlamentarul și-a luat inima în dinți și s-a lăsat plimbată cu o motocicletă pe străzile Capitalei.

Cu toate că nu s-a echipat și cu costum special, fosta democrat-liberală a purtat o cască de protecție.