Monica Macovei: Categoric ajung în turul doi. Oamenii nu mai vor candidatul dat de partide

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Monica Macovei a afirmat marţi seară, la Ploieşti, că va ajunge cu certitudine în turul al doilea, în condiţiile în care românii nu îşi mai doresc aceleaşi partide şi nici candidaţii lor, transmite Agerpres.

07 oct. 2014, 19:56
Monica Macovei: Categoric ajung în turul doi. Oamenii nu mai vor candidatul dat de partide

”Doresc să fiu preşedintele oamenilor, nu al partidelor. (…) Categoric ajung în turul doi. Oamenii s-au săturat să fie furaţi, nu mai vor aceleaşi partide şi candidatul dat de partide”, a declarat Macovei.

În context, ea le-a transmis alegătorilor că în primul tur al alegerilor se votează cu inima, calculele pentru un vot util făcându-se în turul al doilea.

”Celor care spun că m-ar vota, cred în mine, mă iubesc, dar nu am şanse pentru că nu am un partid în spate, le răspund: dacă credeţi în mine, în programul meu, în faptul că voi face tot ceea ce spun, atunci votaţi-mă. Şansa mea e votul vostru. (…) Votaţi-mă şi nu uitaţi că în primul tur se votează cu inima şi abia în turul al doilea mai faci un calcul şi poate votezi util”, a mai spus Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei a susţinut că programul său electoral trece prin toate domeniile, iar ţinta este o Românie a oamenilor care merg zâmbind pe stradă.

”Tot programul pe care eu îl numesc ‘viziunea pentru ţară’ (…) trece prin toate domeniile. (…) Toate acestea sunt pentru a avea oameni fericiţi. (…) Eu doresc o Românie a oamenilor care merg zâmbind pe stradă”, a adăugat Macovei.

Candidatul independent pentru funcţia de preşedinte al României Monica Macovei a efectuat, marţi, o vizită în municipiul Ploieşti, a mers într-o piaţă din oraş şi a avut o întâlnire cu susţinătorii săi.