Macovei: Rezultatul alegerilor nu e binefăcător PDL

Monica Macovei a pierdut alegerile pentru şefia Partidului Democrat Liberal, alături de Elena Udrea, în faţa actualului preşedinte, Vasile Blaga. Cu toate acestea, ea a declarat că rezultatul "nu este binefăcător partidului", deoarece diferenţa dintre voturi este foarte mică, lucru care arată dezbinarea din cadrul PDL.

23 mart. 2013, 18:31
Macovei: Rezultatul alegerilor nu e binefăcător PDL

După anunţarea rezultatului alegerilor, Monica Macovei a declarat că îşi va urma principiile până la capăt.

Asta a fost oferta pe care noi am făcut-o şi delegaţii de astăzi atâta au votat. Eu îmi voi urma până la capăt principiul. Nu mă împiedică rezultatul în niciun fel„, a declarat Macovei, la România TV.

Citeşte şi Blaga, VICTORIE CU SCANDAL în PDL. Udrea CONTESTĂ rezultatul: Diferenţa e de 44 de voturi

Macovei consideră că în acest moment principala problemă este ceea ce „s-a întâmplat cu cele două moţiuni”, după ce Elena Udrea a acuzat fraudarea alegerilor şi spune că partidul trebuie să rămână unit.

Problema este ce s-a întâmplat cu cele două moţiuni. Înţeleg că a fost un număr de delegaţi în plus faţă de cei înscrişi. Încă nu este clar, dar oricum, cu 200-300 în plus, în minus, mi se pare un rezultat care nu este binefăcător partidului. Rezultatul este la mijloc. Sigur că partidul trebuie să fie unit doar că cu acest scor trebuie să vedem cum rămâne acest partid unit„, a adăugat aceasta.

Citeşte şi Macovei, la Convenţia PDL: Sunt coşmarul lui Ponta, Năstase, Antonescu şi Voiculescu

Monica Macovei a mai spus că îşi va vedea mai departe „de aceleaşi principii şi de aceleaşi obiective„, fără să se gândească la o funcţie în conducerea partidului sub tutela lui Vasile Blaga.