Monica Macovei face primul pas spre înfiinţarea unui nou partid

Europarlamentarul Monica Macovei face prima mişcare politică după alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. Macovei va anunţa, duminică, într-o conferinţă de presă, înfiinţarea unei Asociații.

09 ian. 2015, 14:03
Monica Macovei face primul pas spre înfiinţarea unui nou partid

Europarlamentarul Monica Macovei va susține o conferință de presă, duminică, în care va anunța noua Asociație, înființată alături de susținători din campania electorală pentru alegerile prezidențiale, și proiecte pentru viitor.

Conferința de presă va avea loc începând cu ora 14.00.

În noiembrie 2014, fostul candidat la Preşedinţie anunţa că va începe procedurile privind înfiinţarea unei asociaţii bazate pe principiile din campania electorală, primul scop fiind introducerea votului electronic sau prin corespondenţă.

„Luna noiembrie a anului 2014 a unit românii din țară, exil și diaspora. Românii au arătat că nimeni nu-i poate umili și că luptă pentru drepturile lor. România are un viitor cu astfel de oameni puternici, drepți și curajoși,

România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupție și obosite de democratie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă și vom începe transformarea României”, spunea Macovei, în decembrie.