Monica Macovei, fotografie de grup cu miliardarul George Soros

O poză apărută pe internet este dovada că Monica Macovei îl cunoaște pe miliardarul George Soros. Fostul ministru al Justiţiei a fost fotografiată împreună cu excentricul miliardar american și cu alte persoane.

14 feb. 2017, 15:28
Monica Macovei, fotografie de grup cu miliardarul George Soros

Poza pare a fi făcută într-o încăpere unde sunt 15 oameni. În mijlocul grupului, stând pe scaun, este George Soros, iar în spatele său stă Monica Macovei, dezvăluie Bugetul.ro.

După ce hackerii i-au spart miliardarului mailul în anul 2016, în presă a apărut o listă cu mai multe persoane din România, printre care se afla și Macovei.

Iată ce scria Soros despre europarlamentarul român: „Monica Macovei- avocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv a persoanelor LGBTI și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente”.