Monica Niculescu a revenit în ţară după semifinala dramatică din Fed Cup: N-am pierdut mare lucru. De la anul suntem în sferturi

Monica Niculescu a sosit în ţară după semifinala de Fed Cup cu Franţa de la Rouen, de duminică. Ea este încrezătoare că naţionala noastră poate atinge din nou în semifinale anul viitor.

22 apr. 2019, 14:56
Monica Niculescu a revenit în ţară după semifinala dramatică din Fed Cup: N-am pierdut mare lucru. De la anul suntem în sferturi

Dacă Simona Halep a plecat de la Rouen direct spre Stuttgart, iar Mihaela Buzărnescu la Istanbul, acolo unde sunt angrenate în turnee, Monica Niculescu a revenit la Bucureşti. Ea este convinsă că echipa de Fed Cup a României apoate ajunge din nou, la anul, în situaţia de a lupta pentru calificarea în finala competiţiei. „Sigur că da. De la anul suntem în sferturi. Nu am pierdut mare lucru. Aţi văzut şi în cealaltă semifinală aveam cu Australia, Barty-Stosur. Meciuri grele. Revenim în Februarie când se joacă, mai cu încredere, o să avem câteva turnee câştigate sper. Câteva meciuri în picioare şi o să fie mai bine, da„.

Monica spune că nu a putut să doarmă după meci. „Eu nu am reuşit. Am dormit pe avion puţin. A fost un meci greu, un moment greu şi m-am gândit foarte mult ce aveam de făcut, ce puteam mai mult. Probabil o să dorm în această seară. Repet. Nu am ce să reproşez. Aţi văzut. Simona şi-a dorit foarte mult. A stat 6 ore duminică. Aşa da! Suflet şi dăruinţă. Şi toate… Cât ne-am dorit de când am venit am dat maxim în teren de fiecare dată„.

Monica Niculescu a criticat încă o dată calitatea suprafeţei de joc de la Rouen: „De trei ori în momente importante. Eu am stilul de a lăsa adversarul să servească, să lovesc repede şi să vin în faţă, de vreo 3 ori în momente foarte importante mi-a sărit prost, aţi văzut şi ultima minge de meci, am dat o ramă în tribună. Nu ştiu dacă e zgura din Franţa sau zgura în general. Nu mai sare ca pe hard, ca în Cehia”.


loading...
Partenerii noștri