Monica Niculescu şi Patricia Ţig s-au calificat în optimile de finală la Bucharest Open

Monica Niculescu a învins-o, marți, pe sa Andreea Mitu în două seturi, 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală la Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 226.750 USD.

12 iul. 2016, 13:59
Monica Niculescu şi Patricia Ţig s-au calificat în optimile de finală la Bucharest Open

Monica Niculescu (28 de ani, 53 WTA), favorită nr. 5, a controlat autoritar primul set. Al doilea set a fost mai echilibrat, Andreea Mitu (24 de ani, 152 WTA) conducând la un moment dat cu 3-2 și 4-3. Meciul, disputat pe terenul central al Arenelor BNR din București, a durat o oră și jumătate.

Monica Niculescu a obținut 3.310 USD și 30 de puncte WTA. În optimile de finală, ea o va întâlni pe învingătoarea dintre Sesil Karatanceva și Polona Hercog.

Tot marţi, Patricia Țig a învins-o pe Ioana Mincă în două seturi, 7-6, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală la  Bucharest Open. Patricia Țig (21 de ani, 99 WTA) s-a impus cu dificultate, după două ore de joc, în fața unei adversare fără experiență. Ioana Mincă, în vârstă de 17 ani, a fost beneficiara unui wild card. În optimi, Patricia Ţig o va întâlni pe învingătoarea dintre Gabriela Ruse și Anastasija Sevastova.