Monica Odagiu, prima apariție publică după ce a ucis cu mașina un tânăr în Capitală. Actrița a revenit pe scenă: „Mulțumesc că m-ați ajutat să rămân eu”

Monica Odagiu a apărut pentru prima ei apariție publică după tragedia petrecută în urmă cu trei săptămâni în Capitală. Artista a fost implicată într-un accident cumplit în care a lovit mortal un tânăr care s-a aruncat în fața mașinii.

01 mai 2023, 08:35

Monica Odagiu anunța la vremea respectivă că are nevoie să se retragă pentru o perioadă din activitățile sale profesionale ca să poată să proceseze mai bine ce i s-a întâmplat. Actrița a trecut prin momente de coșmar și a făcut terapie în tot acest timp.

În acest weekend, Monica Odagiu a anunțat că, deși nu a depășit cu totul șocul și tragedia pe care a provocat-o fără să vrea, a decis să revină pe scenă și să-și continue proiectele artistice în care e implicată.

Citește și Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama tânărului ucis în accident. Ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a transmis Monica Odagiu.

Acum, după săptămâni întregi de suferință, actrița a reapărut în lumina reflectoarelor. A postat și o serie de fotografii pe pagina ei de Instagram, în care apare alături de alți actori. „Un pic de bine”, a scris Monica Odagiu în dreptul uneia dintre imaginile pe care le-a postat după spectacol.

În fotografiile prezentate fanilor Monica apare alături de Florin Piersic, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Radu Ștefan Bănică, Adrian Nartea, Ovidiu Cuncea.

Citește și EXCLUSIV! Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Prietenii și familia i-au fost alături Monicăi în toată această perioadă și au încercat să o facă să treacă peste evenimentul tragic.

Ce reacție a avut Monica Odagiu imediat după tragedie

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, spunea Monica Odagiu la vremea respectivă.