Monica Pop atacă dur autoritățile! ”Cine a propus închiderea magazinelor să fie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Medicul consideră decizia românilor de a ieși în stradă în urma noilor restricții impuse de autorități este una justificată.

29 mart. 2021, 22:51
Monica Pop atacă dur autoritățile! ”Cine a propus închiderea magazinelor să fie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Monica Pop atacă dur autoritățile!Mii de români au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricții impuse de autorități atunci când incidența depășește rata de 4,5 cazuri la mia de locuitori. Românii protestează în contextul în care s-a decis interzicerea circulației după ora 20:00 și închiderea magazinelor la ora 18:00, în funcție de rata de infectare.

Medicul susține că protestele sunt justificate și consideră că închiderea magazinelor la ora 18:00 nu este o idee bună. Monica Pop cere pedepsirea persoanelor care au decis noilor restricții conform articolului privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și: Raed Arafat vine şi cu veşti bune. Valul trei, ultimul hop cu restricţii în România: Mai trebuie doar 3-4 săptămâni cu măsuri!

Monica Pop atacă dur autoritățile!

„Sigur că sunt justificate. Fără doar şi poate. Cum e posibil să spună că se închid magazinele la ora 6 seara? Nu fac decât să crească potenţialul de infectări şi eu cred că cine a propus aşa ceva trebuie pedepsit conform articolului privind zădărnicirea combaterii bolilor” , a declarat Monica Pop.

Românii au ieșit cu miile în stradă, în majoritatea orașelor din țară. De asemenea, senatoarea Diana Șoșoacă se află în Piața Victoriei, unde le-a vorbit oamenilor printr-o portavoce și a cerut demisia lui Raed Arafat, a lui Florin Cîțu și a altor decidenți politici.

Protestatarii din Galați au aruncat luni seara cu pietre și petarde spre jandarmi. Peste o mie de oameni protestează față de restricțiile anunțate de autorități în centrul orașului. La Brăila, jandarmii au încercat să rețină un protestatar și imediat au fost încercuiți de alți colegi de stradă de-ai bărbatului. Alte echipaje de jandarmi au intervenit și au început să se bată.

Citește și: Un protestatar a leșinat în stradă, printre manifestanți. Jandarmii, în alertă