Monica Pop critică momentul demiterii lui Vlad Voiculescu. „S-a întâmplat atât de târziu. Cum a fost posibil să-l pună ministru după gafele enorme făcute în primul mandat?”

Medicul Monica Pop a declarat că demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii s-a întâmplat "atât de târziu". Fost manager al Spitalului de Oftalmologie din Capitală a mărturisit că nu a înţeles de ce USR PLUS l-a susţinut pe Voiculescu "când a făcut gafă după gafă".

14 apr. 2021, 19:29
Monica Pop critică momentul demiterii lui Vlad Voiculescu. „S-a întâmplat atât de târziu. Cum a fost posibil să-l pună ministru după gafele enorme făcute în primul mandat?”

Dr. Monica Pop a vorbit despre decizia premierului Florin Cîţu de a-l demite pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

”În primul rând, păcat că s-a întâmplat asta atât de târziu, pentru că, pur şi simplu, nu înţeleg. Eu nu fac politică, dar nu înţeleg. Cum a fost posibil, în primul rând, să îl pună ministru al Sănătăţii, după gafele enorme făcute în primul mandat?

În al doilea rând, după tot ce s-a întâmplat, pentru că e răspunzător de o droaie de lucruri. Va răspunde el pentru tot ce s-a întâmplat între timp? Eu nu înțeleg cum e posibil să fie oameni care îl susțin. Nu înțeleg asta, oricine ar fi. Am văzut inclusiv vreo doi actori. Este descalificant pentru ei, pentru că nu se poate să nu vadă. Vezi, și copilul tău când greșește acasă, îl pedepsești dacă trebuie. Cum e posibil să fi suportat în halul ăsta, de repetate gafe”, a declarat Monica Pop, la Antena3.

Citeşte şi: VIDEO! Laura, iubita lui Vlad Voiculescu, a venit la Ministerul Sănătăţii să-l consoleze şi să-i fie alături în ziua demiterii! 

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie a precizat că nu a înţeles de ce Dan Barna, liderul USR, l-a susţinut pe Vlad Voiculescu pentru acest post în Guvern.

„E posibil ca un om ca domnul Barna să îl susțină? Se poate asta? Nu înțeleg, pur și simplu. Sunt nevăzători? Să vină la oftalmolog. Eu nu înțeleg ce se întâmplă. Nu înțeleg cum, că puteau foarte bine să îl revoce, sau să îl schimbe ei pe motive de sănătate. Eu îi doresc să fie sănătos, dar găseau motive pentru care să îl schimbe. Fără jigniri, fără nu știu ce. Să îl schimbe ei. Știți foarte bine că sunt și membri USR care l-au criticat. Cum e posibil să rămână atâta timp și să îl mai și susțină, acum când a făcut gafă după gafă și după gafă”, a mai precizat dr. Monica Pop, conform sursei citate.

Vlad Voiculescu a fost demis, miercuri, de premierul Florin Cîţu din funcţia de ministru al Sănătăţii

„Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

De asemenea, premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR-PLUS după ce a luat unilateral decizia de a a-l demite pe Vlad Voiculescu, a anunțat vicepremierul Dan Barna.

Decretul semnat de preşedintele Klaus Iohannis privind revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a fost publicat, miercuri, în Monitorul Oficial.

Citeşte şi: OFICIAL: Vlad Voiculescu DEMIS de premierul Florin Cîţu. Dan Barna refuză interimatul la Ministerul Sănătăţii


loading...