Monica Pop dă de pământ cu campania de vaccinare: ”Orice vaccinat se poate infecta. Nu are nicio relevanță”

Medicul Monica Pop a vorbit despre campania de vaccinare din România, precizând că nu există nicio legătură între vaccinare și infectare. Mai mult decât atât, medicul susține că autoritățile ar trebui să informeze corect populația.

30 mart. 2021, 17:57
Monica Pop dă de pământ cu campania de vaccinare: ”Orice vaccinat se poate infecta. Nu are nicio relevanță”

Monica Pop dă de pământ cu campania de vaccinare. În cadrul unei intervanții în emisiunea ”Obiectiv” de la Antena 3, Monica Pop a declarat că nu există nicio legătură între vaccinare și infectare și autoritățile ar trebui să informeze corect populația.  De asemenea, cadrul medical susține că nu are nicio relevență ca persoanele care intră în restaurante să fie vaccinate.

Mai mult decât atât, vaccinul nu oprește infectarea și orice persoană vaccinată se poate infecta. Singura diferență pentru o persoană vaccinată este faptul că poate face o formă ușoară a bolii.

Citește și: Vlad Voiculescu anunţă noi măsuri pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus: Bolnavii nu mai trebuie să meargă la spitalele suport COVID. Numărul de paturi ATI creşte cu 200!

Monica Pop dă de pământ cu campania de vaccinare

„În primul rând pentru Horeca, să nu mai ceară ca cei care vin în restaurant să fie vaccinați. Nu are nicio relevanță. Vreau să repet un lucru pe care ar trebui să știe toată lumea: vaccinul nu oprește infecți. Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacient să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni să ceară test negativ sau să îl facă la intrare”, recomandă medicul Monica Pop.

De asemenea, medicul susține că vaccinarea nu este soluția și dezinformările duc la neînțelegeri. Monica Pop a precizat că populația ar trebui informată corect.

„Vaccinarea este soluția. Asta este ceea ce se comunică politic tot timpul și ar trebui spus oamenilor corect pentru că, oamenii nu știu lucrurile astea. Cred că dacă au făcut vaccinul, gata nu mai fac boala. Nu este adevărat! Fac boală ușoară dar e transmit altora. Dezinformările duc la neînțelegeri și la lucruri care se spun și care nu sunt reale”, a mai spus medicul Monica Pop.

Citește și: Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav, este tratat de Flavia Groşan. Ce spune despre „Dosarul ICA”