Monica Pop, declaraţii cutremurătoare despre cancerul care i-a recidivat. Ce se întâmplă acum cu medicul oftalmolog

Monica Pop, declarații cutremurătoare despre cancerul care i-a recidivat, în cadrul emisiunii Florentinei Fântânaru, „Dincolo de aparențe". Renumitul medic oftalmolog a povestit lucruri neștiute din viața ei, dar și despre momentul în care a început calvarul în viața acesteia.

20 mai 2017, 13:50
Monica Pop, declaraţii cutremurătoare despre cancerul care i-a recidivat. Ce se întâmplă acum cu medicul oftalmolog

Monica Pop, declarații cutremurătoare despre cancerul care i-a recidivat. Mărturisirile emoționante au fost făcute în emisiunea „Dincolo de aparențe”.

Citeşte şi SIMPTOME de CANCER pe care oamenii le ignoră până când e prea târziu

„Nu au fost semne evidente. Aveam aşa la două-trei luni nişte dureri. Nu m-am dus la ecografie, deşi am fost sfătuită să fac asta. La mine am greşit diagnosticul, la alţii nu îl greşesc! Am făcut o peritonită, dar nici atunci nu s-a descoperit. După o lună de la operaţie s-a văzut o stenoză. Am fost supusă unei irigoscopii, şi la această investigaţie, am văzut reacţia medicului radiolog. Atunci am ştiut că ce era acolo, era malign, erau 10 centrimetri de stenoză. Postoperator nu am avut nimic, deşi boala era acolo. Din păcate după aproape trei ani am făcut o recidivă, ceea ce este extrem de grav. Aveam recidivă şi mă simţeam foarte bine. Am făcut un PET-CT (n.r. investigaţie prin care este scanat tot corpul) şi acolo s-a văzut”, a povestit Monica Pop în cadrul emisiunii.

„Am ales să mă comport faţă de mine însămi altfel. M-am dus la spital imediat după operaţie. Am mers cum am putut. Colegii s-au purtat cu protecţie, nu am cuvinte… Tratamentul citostatic nu este atât de îngrozitor cum se spune. Am făcut mai multe medicamente, care mi se făceau la intervale diferite de timp. Sunt nişte probleme, nişte reacţii, dar nu atât de mari încât să nu fie depăşite.(…)”, a completat oftalmologul.