Monica Pop, noi acuzaţii la adresa autorităţilor în contextul creşterii numărului de decese: „Îşi permit să se joace cu vieţile noastre”

În condiţiile exploziei numărului de cazuri din ultimele ore, dar şi al creşterii numărului de decese, medicul Monica Pop a izbucnit din nou la adresa autorităţilor, pe care le acuză că se joacă cu vieţile românilor.

02 feb. 2022, 11:32
Monica Pop, noi acuzaţii la adresa autorităţilor în contextul creşterii numărului de decese: „Îşi permit să se joace cu vieţile noastre”

Monica Pop se arată în continuare indignată de faptul că persoanelor vaccinate şi netestate li se permite să circule liber, numai pe baza certificatului verde, asta în pofida faptului că şi acestea pot transmite virusul.

Nu certificat verde, ci test pentru liberă circulație! La ce folosește certificatul verde, dacă vaccinații contaminați, netestați, (mulți, care se știe sigur că transmit boala), pot circula liberi oriunde?! Omicron sau Delta??!!  E grav dacă e Delta!!!

Nu spuneau unii „specialiști” că e o formă ușoară și că nu se moare de Omicron? Dacă sunt 100 de decese pe zi Covid, inclusiv câțiva vaccinati, unii chiar cu 3 doze, e vorba de Omicron? Știe cineva?

Iar dacă o mare parte sunt cu Delta, e normal să fie permis netestaților (vaccinati sau nu, mulți pozitivi) pe străzi și oriunde în public, numai cu certificatul verde, fără test din ultimele 48-72 de ore??!! Cine își permite să se joace așa cu viețile noastre, ale romānilor?! Cu „plata”, celor vinovati, vom vedea!„, a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Dr. Monica Pop, reacţie fermă în cazul vaccinării copiilor: „Toată lumea ar trebui să ştie acest lucru”

Medicul Monica Pop face apel la autorități să se intereseze foarte serios în privința vaccinării copiilor din grupa de vârstă 5 și 11 ani, mai ales după ce Suedia a decis să nu vaccineze copiii, argumentând că riscurile sunt mai multe decât beneficiile.

Citeste si EXCLUSIV | Monica Pop încurajează ridicarea restricţiilor. „Soluţia este viabilă. S-ar putea ca rezultatele să fie mai bune”

Atunci când sunt ţări care consideră că nu este bine, ai noştri ar trebui să se intereseze foarte, foarte serios până să pună în practică lucrurile astea. Orice fel de persoană din aceasta lume şi mai ales un medic care spune despre un act medical, oricare ar fi acela, că este sigur, este cel puţin, nu vreau să folosesc un cuvânt care îmi vine în minte acuma.

Nu există cuvântul sigur, la nimic. Există eficacitate foarte mare, dar în niciun caz cuvântul sigur. Vreau să atrag atenţia tuturor celor care pățesc ceva din cauza unui act medical care a fost considerat ca fiind sigur să-şi caute drepturile cum trebuie. Ar fi trebuit ca oamenii să fie informați aşa cum trebuie„, a spus medicul Monica Pop în cadrul emisiunii Exces de putere de la Antena 3

Citeste si Pacienţi umiliţi şi ţinuţi în frig în spitale. Bolnavii de cancer se încălzesc cu sticle cu apă caldă, pături şi prosoape pe cap. Medicul Monica Pop: Dacă moare vreunul nu mai e din culpă. E omor