Monica Pop o apără pe infirmiera care şi-a făcut poză cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital

Fotografia cu infirmiera în pat cu Gabriel Cotabiţă la Terapie Intensivă a stârnit un scandal uriaş la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Oficialii instituţiei s-au autosesizat şi angajata a fost suspendată din funcţie până la finalizarea anchetei. Prof. dr. Monica Pop susţine însă că în imaginea respectivă se vede că artistul era conştient şi că poza a fost făcută cu acordul lui.

14 iul. 2015, 19:11
Monica Pop o apără pe infirmiera care şi-a făcut poză cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital

În timp ce toată lumea condamnă gestul infirmierei de la Floreasca, managerul general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, Monica Pop, nu vede nimic scandalos în acea fotografie.

„El era perfect conştient acolo, nu era intubat. Dacă a vrut să facă o poză cu infirmiera, nu înţeleg care e problema. Vedeţi că nu are niciun aparat pe el, e monitorizat doar. Dacă domnul Cotabiţă a fost de acord să facă acea poză, nu înţeleg care e impedimentul. Dacă nu a dorit, asta e problema lor”, a declarat Monica Pop pentru ziarulring.ro.

Vezi şi Gabriel Cotabiţă, la plimbare prin curtea spitalului VIDEO

La rândul ei, preşedinta Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Carmen Mazilu, apreciază că greşeala infirmierei de la Floreasca a fost că a publicat fotografia.

Citeşte şi Dan Negru, supărat pe Facebook după apariţia imaginilor cu Cotabiţă