Monica Pop reacţionează după scandalul condamnării lui Florin Cîţu din SUA: „Sloganul ar trebui să fie numai penali în funcţii publice”

După ce în spaţiul public a apărut informaţia, recunoscută de premierul Cîţu, că acesta ar fi avut o condamnare pentru conducere sub influenţa alcoolului, în SUA, în urmă cu 21 de ani, medicul Monica Pop crede că sloganul USR-PLUS "fără penali în funcţii publice" ar trebui schimbat.

19 aug. 2021, 08:40
Monica Pop reacţionează după scandalul condamnării lui Florin Cîţu din SUA: „Sloganul ar trebui să fie numai penali în funcţii publice”

Monica Pop spune că celebrul slogan „fără penali în funcţii publice”, lansat de USR-PLUS şi asumat în parte şi de partenerii de guvernare de la PNL, ar trebui schimbat, iar modificarea ar fi simplă, pentru că ar presupune modificarea unui singur cuvânt: „numai penali în funcţii publice”.

Medicul Monica Pop a comentat la Antena 3 dosarul penal al premierului Florin Cîţu din instanţa din SUA, eveniment de acum 21 de ani, pe care premierul a spus că îl regretă.

„Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă. Deci, clar sloganul trebuie să arate așa: Numai penali în politică, pentru tot ceea ce au făcut în utima perioadă.

Monica Pop este deranjată de declaraţiile lui Cîţu: „Este inadmisibil lucrul acesta”

Cîțu primește nota cea mai proastă. Nu pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci, ci pentru că a pledat nevinovat și că nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia să găseasă o formulă, să arate și să spună. Faptul că spune și acum că este o contravenție, e ceva revoltător. La comă alcoolică e contravenție

El e cu nota cea mai mică, și apoi toți cei din jurul lui, pentru că uitați-vă ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie să apară mâine peste tot, ca să înțeleagă că asta se întâmplă”, a spus medicul Monica Pop pentru sursa citată.

Citeşte şi: O nouă gafă făcută de Iulian Bulai. Useristul îl laudă pe Drulă pentru un proiect la care nu contribuit: „Ce fumați de aveți asemenea halucinații? Cu Afganistanul aţi rezolvat”


loading...