Monica Pop se luptă cu cancerul. „Acum plătesc ce n-am făcut cum trebuie”

Duce o luptă grea, dar nu se plânge! Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care a aflat diagnosticul crunt pus de medici şi încerca să găsească explicaţii. Monica Pop suferă de cancer la colon, iar în vara anulul trecut a fost supusă unei noi operaţii după ce boala a recidivat.

18 mai 2017, 13:47
Monica Pop se luptă cu cancerul. „Acum plătesc ce n-am făcut cum trebuie”

„Îmi făceam altfel de reproşuri, mă gândeam dacă am păcate. Mi-am luat viaţa de la început, să văd câte prostii am făcut faţă de bunica. Saraca de ea, îi era ruşine să iasă pe stradă de câte prostii făceam. Am luat bătaie în fiecare zi, de la 7 la 12 ani, pe merit. A venit apoi şcoala, am mai făcut prostii, ca tot omul, la facultate şi mai multe, ca orice fel de tânără, am mai păşit şi pe lângă drum. Nu tare, dar mă gândeam acum plătesc ce n-am făcut cum trebuie” a spus Monica Pop, potrivit click.ro.

Citeşte şi Oftalmologul Monica Pop, urmărită penal pentru abuz în serviciu: „Este răzbunarea lui Vlad Voiculescu”. Răspunsul fostului ministru

Drama Monicăi Pop a început în urmă cu patru ani, când medicul a acuzat dureri de stomac. A urmat o peritonită care a condus către depistarea unor probleme mult mai grave. Împinsă de la spate de prietena ei, actrița Carmen Tănase, Monica Pop a continuat investigațiile. Abia după o lună s-a descoperit o stenoză digestivă și de aici reala problemă pentru care medicul a urmat tratament cu citostatice.